Αθλητισμός|26.09.2019 23:35

Superleague: Προς Ριζούπολη το ΠΑΟ - Ξάνθη και το ΑΕΚ - Βόλος

Newsroom

Το ιστορικό γήπεδο της Ριζούπολης είναι το επικρατέστερο για να φιλοξενήσει τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη για την 6η αγωνιστική της Superleague και της ΑΕΚ με τον Βόλο για την 7η. Οι δυο αθηναϊκές ομάδες που φιλοξενούνται από κοινού στο Ολυμπιακό Στάδιο τα τελευταία χρόνια, αντιμετωπίζουν προβλήματα με την κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για να γίνουν βελτιωτικά έργα στον χλοοτάπητα. Ωστόσο αμφότερες θα πρέπει να αλλάξουν έδρα προσωρινά μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Στον Παναθηναϊκό μολονότι όμως ήθελαν τη Λεωφόρο, εν τέλει η ιστορική έδρα της ομάδας τέθηκε εκτός κάδρου, καθώς ο χρόνος ως την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα με την Ξάνθη, δεν επαρκεί για να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις που αφορούν επιχειρησιακά θέματα οργάνωσης αγώνα Super League 1.

Το γήπεδο της Λεωφόρου επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (26/9) κλιμάκιο της «πράσινης» ΠΑΕ και η επιθυμία όλων ήταν να διεξαχθεί στην ιστορική έδρα της ομάδας η συγκεκριμένη αναμέτρηση, πλην όμως δεν υπήρχε το χρονικό περιθώριο και πλέον αναζητούνται άλλες επιλογές, με φαβορί τη Ριζούπολη.

Οι «πράσινοι» ανέφεραν επισήμως ότι δεδομένης της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την ΑΕΚ αναζήτησαν την καλύτερη δυνατή λύση. Αποφασίστηκε να ακολουθηθεί η πρόταση της εταιρείας για τις βελτιωτικές εργασίας στο χορτάρι του ΟΑΚΑ, στην οποία απευθύνθηκε το «τριφύλλι» από κοινού με την ΑΕΚ, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Παράλληλα, όπως όλα δείχνουν, και το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης, που άλλωστε έχει δηλωθεί ως δεύτερη έδρα της Ενωσης. Προηγουμένως όμως θα πρέπει να κριθεί κατάλληλο το γήπεδο κυρίως ως προς τη εύρυθμη λειτουργία του VAR.

Πηγή: sdna.gr

ΠαναθηναϊκόςSuperLeagueποδόσφαιροΡιζούποληΑΕΚΟΑΚΑ