Δίκη για στημένα: Η λίστα των μαρτύρων - Πρώτος ο Αλαφούζος, πέμπτος ο Μελισσανίδης
NewsroomΗ ώρα της πολύκροτης δίκης για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο έφτασε και στο εδώλιο του Β’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσουν το πρωί της Παρασκευής (27/9) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης κι άλλα 27 πρόσωπα.
Η δίκη είναι προγραμματισμένη για τις 9.00 το πρωί και είναι νούμερο «1» στο πινάκιο. Κάτι που σημαίνει πως, εφόσον δεν υπάρξει κάποιο αίτημα αναβολής, θα αρχίσει κανονικά με πρώτο μάρτυρα -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA- τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο.
Δεύτερος μάρτυρας για κατάθεση είναι ο προπονητής Δημήτρης Καλαϊτζίδης, τρίτος ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, τέταρτος ο τεχνικός διευθυντής στην Εθνική ομάδα Τάκης Φύσσας και πέμπτος ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης.
Στους μάρτυρες συμπεριλαμβάνονται επίσης ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο άλλοτε πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Τζακ Αγγελίδης, ο πρώην ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής, ο πρώην αρχιδιαιτητής, Χιου Ντάλας και ο παλαίμαχος διαιτητής και πρώην στέλεχος της ΚΕΔ Κύρος Βασάρας.
Διαβάστε τη συνέχεια του θέματος και τη λίστα με τους 24 μάρτυρες στο SDNA
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών