Αθλητισμός|26.09.2019 23:55

Δίκη για στημένα: Η λίστα των μαρτύρων - Πρώτος ο Αλαφούζος, πέμπτος ο Μελισσανίδης

Newsroom

Η ώρα της πολύκροτης δίκης για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο έφτασε και στο εδώλιο του Β’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσουν το πρωί της Παρασκευής (27/9) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟλυμπιακόςΒαγγέλης Μαρινάκης κι άλλα 27 πρόσωπα.

Η δίκη είναι προγραμματισμένη για τις 9.00 το πρωί και είναι νούμερο «1» στο πινάκιο. Κάτι που σημαίνει πως, εφόσον δεν υπάρξει κάποιο αίτημα αναβολής, θα αρχίσει κανονικά με πρώτο μάρτυρα -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA- τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο.

Δεύτερος μάρτυρας για κατάθεση είναι ο προπονητής Δημήτρης Καλαϊτζίδης, τρίτος ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, τέταρτος ο τεχνικός διευθυντής στην Εθνική ομάδα Τάκης Φύσσας και πέμπτος ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στους μάρτυρες συμπεριλαμβάνονται επίσης ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο άλλοτε πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Τζακ Αγγελίδης, ο πρώην ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής, ο πρώην αρχιδιαιτητής, Χιου Ντάλας και ο παλαίμαχος διαιτητής και πρώην στέλεχος της ΚΕΔ Κύρος Βασάρας.

Διαβάστε τη συνέχεια του θέματος και τη λίστα με τους 24 μάρτυρες στο SDNA

Δημήτρης Μελισσανίδηςστημένα παιχνίδιαποδόσφαιροSuperLeagueΓιάννης ΑλαφούζοςΒαγγέλης Μαρινάκης