Αθλητισμός|27.09.2019 13:15

ΑΕΚ: Περιμένει στη... γωνία για Χατζηγιοβάνη

Newsroom

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ, έστω και με διακριτική παρακολούθηση, βρίσκεται ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ο νεαρός εξτρέμ του Παναθηναϊκού δεν έχει ανανεώσει μέχρι τώρα το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, παρά τις συζητήσεις και τις επαφές που έχει κάνει με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Νταμπίζα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday», ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, αναλύει όλους τους παίκτες από την ελληνική αγορά που μπορούν να ενισχύσουν το ρόστερ της Ένωσης και ο Χατζηγιοβάνης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που κάνει γκελ. Μάλιστα βρίσκεται ψηλά στη λίστα, πολύ δε περισσότερο λόγω και προοπτικής για το μέλλον. Παράλληλα επισημαίνεται πως ο Παναθηναϊκός γνωρίζει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό και συνεχίζει τη δική του προσπάθεια για να κρατήσει τον Χατζηγιοβάνη.

Αποφασίζει για Ολιβέιρα

Ο Νίκος Κωστένογλου ολοκληρώνει την προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και καλείται να αποφασίσει αν θα επιλέξει στην αποστολή τον Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος στράικερ μπήκε στις προπονήσεις και θα κάνει μία τελευταία δοκιμή για να φανεί αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Πάντως, ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν σκοπεύει να διακινδυνεύσει αν δεν πάρει το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο.

ΑΕΚΠαναθηναϊκόςποδόσφαιροΤάσος ΧατζηγιοβάνηςSuper League 1