Αθλητισμός|27.09.2019 13:51

Άρης: Τρία σενάρια για τον αντικαταστάτη του Λούκας Σάσα στα χαφ

Newsroom

Ο τραυματισμός του Κουέστα, που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και θα επιστρέψει σε 3-4 μήνες, είναι σημαντική για τον Άρη, ειδικά σε βάθος χρόνου, καθώς στο ρόστερ βρίσκονται μόνον ο 21χρονος Έμαν (που θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με την ΑΕΛ), και ο 19χρονος Τσιλιγγίρης

Ωστόσο, ακόμη πιο σημαντική είναι η απώλεια για το αυριανό παιχνίδι (28/9, 17.15) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», του Λούκας Σάσα, που αποβλήθηκε στην Τούμπα. Ο Βραζιλιάνος είναι μέσα στους πολυτιμότερους ως τώρα, μαζί με τον Φετφατζίδη και τον Βέλεθ, και δεν υπάρχει άλλος παίκτης για την κομβική θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής (δεν έχει δοκιμαστεί τουλάχιστον ως τώρα). 

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται και ο Τόλης Τερζής πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του, ανακοινώνοντας την αποστολή. Μέχρι τώρα σε όλες τις προπονήσεις έχει δοκιμάσει τρεις ποδοσφαιριστές. Τον Ντουάρτε, που σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί θα παίξει πιο μπροστά και θα γυρίσει σαν εξάρι ο Ματίγια.

To ενδεχόμενο αυτό συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες. Τον Μπα, που παίζει στη θέση αυτή, αλλά αποκτήθηκε στο φινάλε των μεταγραφών και δεν έχει παίξει ούτε λεπτό ως τώρα. Και τον Βέλεθ, που στην καριέρα του στην Ισπανία αγωνιζόταν ως αμυντικός μέσος, αλλά στη Βίσλα Κρακοβίας και στον Άρη παίζει στο κέντρο της άμυνας με επιτυχία. 

ποδόσφαιροΑρης