Αθλητισμός|29.09.2019 00:43

Προβλημα με Σιμόες για ΑΕΚ, στην αποστολή ο Μαουρίσιο για ΠΑΟΚ

Newsroom

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τη μεταξύ τους αναμέτρηση της Κυριακής (29/9, 19.30) που είναι και αυτή που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Super League 1.

Για την ΑΕΚ, ο Νίκος Κωστένογλου είδε τον Νέλσον Ολιβέιρα να ακολουθεί και στη τελευταία προπόνηση φουλ ρυθμούς, κάτι που δεν συνέβη με τον Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και ουσιαστικά τέθηκε νοκ άουτ. Μετά από συζήτηση που είχε με τον Ελληνα τεχνικό, ο Σιμόες βρέθηκε στην αποστολή, αλλά θα μείνει εκτός 18άδας.

Στην αποστολή για την ΑΕΚ είναι οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρστίτσιτς, Σιμόες, Ζεράλδες, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Βέρντε, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Ολιβέιρα.

Για τον ΠΑΟΚ, ο Αμπέλ Φερέιρα αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Ζοσέ Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος μετρά μια σειρά προπονήσεων σε ανεβασμένους ρυθμούς και ακολούθησε την αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» για πρώτη φορά από τις 10 Μαρτίου όταν και είχε υποστεί ρήξη χιαστού. Δεν αποκλείεται ο Μαουρίσιο να μείνει εκτός 18άδας, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές σε αυτή.

Στην αποστολή για τον ΠΑΟΚ βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Εσίτι, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Λάμπρου, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

ποδόσφαιροΑντρέ ΣιμόεςSuper League 1ΑΕΚΠΑΟΚΜαουρίσιο