Αθλητισμός|29.09.2019 00:23

Νίκησε χωρίς να «φορτσάρει» ο Ολυμπιακός και σκέφτεται Ερυθρό Αστέρα

Newsroom

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να προχωρά σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Λαμίας με 2-0, επέστρεψε στις νίκες και παρέμεινε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, περιμένοντας να δει την εξέλιξη του ντέρμπι Δικεφάλων μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (29/9, 19.30) για το αν θα έχει εκ νέου παρέα στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας.

Τα γκολ για τους «ερυθρόλευκους» επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Σουντανί και Ελ Αραμπί, στο 61' και στο 70' αντίστοιχα, σε φάσεις που ξεκίνησαν αμφότερες από τα πόδια του Κούτρη. Στο 61', η μπάλα, από την πρώτη πάσα του Κούτρη, πέρασε από τα πόδια των Βαλμπουενά, Ποντένσε και Ελ Αραμπί για να καταλήξει στον Σουντανί, που όντας ξεμαρκάριστος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το 1-0. Στο 70' το γύρισμα του Κούτρη από τα αριστερά, είχε στόχο τον Ελ Αραμπί, έκανε προβολή γράφοντας το 2-0.

Ο Ολυμπιακός στρέφει πλέον την προσοχή του στην αναμέτρηση της Τρίτης (1/10, 22.00) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, εκεί που θα αναζητήσει τη νίκη που θα τον βάλει σε τροχιά πρόκρισης.

Ολυμπιακός: Σα, Ομάρ, Σεμέδο (88' Παπαδόπουλος), Μπα, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε (78' Μπενζιά), Βαλμπουενά (63' Λοβέρα), Σουντανί, Ελ Αραμπί.

Λαμία: Βελλίδης, Βάντερσον, Βύντρα, Πλιάτσικας (43' Τζανετόπουλος), Αντέτζο, Σαλιάκας (60' Τουράμ), Ρόμανιτς (75' Μπουλούλης), Δημούτσος, Μπεχαράνο, Καραμάνος, Σκόνδρας.

Super League 1ΟλυμπιακόςποδόσφαιροΛαμία ΠΑΕ