Αθλητισμός|29.09.2019 17:10

Ο Ναμπί έβαλε σφραγίδα στη μεγάλη ανατροπή του ΟΦΗ επί του Αστέρα

Newsroom

Μεγάλη νίκη (2-1) με σπουδαία ανατροπή πέτυχε ο ΟΦΗ στην έδρα του με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Μολονότι η ομάδα της Αρκαδίας προηγήθηκε στο σκορ στο 51' χάρη σε τέρμα του Λουίς Φερνάντεθ, οι Κρητικοί, έπειτα από την είσοδο του εξαιρετικού Αντίλ Ναμπί στο 54', κατόρθωσαν να γυρίσουν ολοκληρωτικά το παιχνίδι και να σκαρφαλώσουν και πάλι στα... ψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Με δύο ασίστ του Ναμπί στο 57' και στο 65', το 0-1 μετετράπη σε 2-1 με γκολ του Φιγκεϊρέντο και του Νέιρα. Στο μεσοδιάστημα αποβλήθηκε και ο Ιγκλέσιας (60' με δεύτερη κίτρινη) γεγονός που έκανε ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια του Αστέρα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Σεμέντο στο 87'. Μάλιστα ο ΟΦΗ τελείωσε το παιχνίδι έχοντας και τρία δοκάρια με Σεμέντο (2'), Φιγκεϊρέντο (36') και Τσιλιανίδη (94').

Παράλληλα, ο ΟΦΗ έσπασε και την παράδοση που τον ήθελε να μην νικάει τον Αστέρα στην έδρα του, καθώς είχε επικρατήσει για τελευταία φορά στις 15 Δεκέμβρη του 2012 αλλά και συνολικά στη Superleague καθώς δεν είχε νίκη στα επτά τελευταία μεταξύ τους ματς.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Νάστος, Μαρινάκης, Μεγιάδο (71' Κουτρουμπής), Νέιρα, Σεμέδο, Βαζ (54' Ναμπί), Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέντο (88' Μάνος).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Μαρτίνεζ, Βαλιέντε, Πασαλίδης (53' Αντζουλάς), Καπίγια, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ριέρα (60' Μπόρχα Φερνάντεθ), Μαρκ Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ (75' Μπαράλες).

ποδόσφαιροΑστέρας ΤρίποληςΟΦΗSuperLeague