Αθλητισμός|29.09.2019 18:50

Ξάνθη έτοιμη για... Ευρώπη, σάρωσε τον Βόλο!

Newsroom

Μια κακή... παρένθεση αποτέλεσε για την Ξάνθη η βαριά ήττα που υπέστη την περασμένη αγωνιστική από την ΑΕΛ (3-0) καθώς η ακριτική ομάδα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις. Η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ ήταν εξαιρετική απέναντι στον Βόλο στα Πηγάδια και επικράτησε άνετα με 3-1, σκαρφαλώνοντας ξανά στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η Ξάνθη που ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, άνοιξε το σκορ στο 40' με τον Εντουάρντο έπειτα από πάσα του Στάρτζεον, «έγραψε» το 2-0 στο 56' όταν ο Γουίλιαμ Ντε Αμορίμ, δέχθηκε την πάσα του Σόσα και με αριστερό σουτ σκόραρε, ενώ το τρίτο τέρμα πέτυχε ο Φοσέ στο 89' (3-0). Στις καθυστερήσεις ο Βόλος απλώς μείωσε σε 3-1 με τον Ατιγιαταλάχ.

Ξάνθη (Κίκο Ραμίρεθ): Αμπάντ, Ντίρεσταμ, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Σόσα, Κοβάτσεβιτς, Μουλέν, Ουίλιαμ (82' Μπαριέντος), Εντουάρντο (65' Τερκί), Ρενέλα (76' Φοσέ), Στάρτζεον.

Βόλος (Χουάν Φεράνδο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Μπαλογιάννης (61' Μάντζης), Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης (67' Μαξ), Μπασόνγκ, Μουνίθ, Τόρες, Μυστακίδης (57' Ατιγιαταλάχ), Γέντρισεκ.

Ξάνθη ΠΑΕΒόλος ΝΠΣποδόσφαιροSuperLeague