Αθλητισμός|30.09.2019 10:22

Superleague: Μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός - Βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Newsroom

Το ντέρμπι των Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ δεν είχε νικητή καθώς η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έμειναν στο 2-2, γεγονός που άφησε τον Ολυμπιακό μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την επικράτησή του απέναντι στη Λαμία με 2-0. Με το πέρας της 5ης αγωνιστικής της Superleague πάντως, ο ΠΑΟΚ διατηρεί το εντυπωσιακό αήττητο σερί του, όντας πλέον δύο βαθμούς πίσω από τους «ερυθρόλευκους», απ' τους οποίους απέχει ένα... τρίποντο και η ΑΕΚ.

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας φιγουράρει η εντυπωσιακή Ξάνθη που μετά την άνετη επικράτησή της (3-1) επί του Βόλου έφτασε τις τέσσερις νίκες σε πέντε αγωνιστικές, ενώ εξίσου αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία του ΟΦΗ που βρέθηκε στην κορυφαία πεντάδα μετά τη νίκη με ανατροπή (3-1) επί του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παναθηναϊκός επανήλθε σε ρυθμούς... κανονικότητας μετά την εκτός έδρας επικράτησή του (1-0) επί του Πανιωνίου (παραμείνει με αρνητικό πρόσημο στη βαθμολογία) και δείχνει ικανός να διεκδικήσει τον στόχο της πεντάδας, ενώ δυνατή δείχνει στο ξεκίνημα της σεζόν και η ΑΕΛ που πέρασε νικηφόρα με μεγάλο «διπλό» από την έδρα του Αρη (2-3).

Ο Ατρόμητος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη (2-0) στο πρωτάθλημα επί του Παναιτωλικού που παραμένει στο απόλυτο μηδέν πέντε αγωνιστικές μετά τη σέντρα της νέας σεζόν...

Η επόμενη αγωνιστική που θα γίνει σε τρεις ημέρες καθώς επανέρχονται και τα δευτεριάτικα ματς περιλαμβάνει ιδιαίτερα σημαντικά παιχνίδια καθώς ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Αρη στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Τρίπολη όπου θα αναμετρηθεί με τον Αστέρα και η ΑΕΚ στη Λάρισα για να παίξει με την ΑΕΛ, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη. 

Αποτελέσματα

Βαθμολογία

Επόμενη αγωνιστική 

SuperLeagueΑρηςΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακόςΠΑΟΚβαθμολογίαΑΕΚ