Αθλητισμός|30.09.2019 23:10

Δέσμευση Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω τελειώσει ακόμα με την Εθνική Ελλάδας»

Newsroom

Το όνειρο για διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του μπάσκετ στην Κίνα τελείωσε άδοξα για την Εθνική ομάδα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ωστόσο, ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς δεν κλείνει την πόρτα της Γαλανόλευκης τονίζοντας ότι δεν έχει τελειώσει με την Εθνική.

Στο πλαίσιο της media day των Μπακς ο «Greek Freak» ρωτήθηκε για την Εθνική Ελλάδας και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι ωραίo να παίζω για την Ελλάδα και να την εκπροσωπώ. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Είχαμε μια υπέροχη ομάδα, αλλά ένα παιχνίδι μας κόστισε την πρόκριση. Είμαι απογοητευμένος, αλλά όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Είναι κι αυτό μια εμπειρία και πρέπει να είσαι έτοιμος για την επόμενη φορά».

Οσο για το μέλλον του στην Εθνική μπάσκετ, ήταν ξεκάθαρος: «Δεν έχω τελειώσει ακόμα με την Εθνική» και πρόσθεσε αναφορικά με την αποβολή του με πέντε φάουλ στο τελευταίο ματς της Ελλάδας με την Τσεχία: «Δεν θα δείτε αποβολή μου με τους Μπακς. Θα προσπαθήσω να μείνω μέσα στο παιχνίδι».

Γιάννης και Θανάσης ποζάρουν

Στο μεταξύ, ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πόζαραν για πρώτη φορά ως συμπαίκτες στους Μιλγουόκι Μπακς και... τράβηξαν τα βλέμματα!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

T

Εθνική μπάσκετΓιάννης ΑντετοκούνμποΜιλγουόκι ΜπακςΕθνική ομάδαμπάσκετ