Αθλητισμός|01.10.2019 11:52

Champions League: Ψάχνει το βήμα πρόκρισης στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός

Newsroom

Ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στους «16» του Champions League θέλει να κάνει σήμερα (1/10, 22.00, Cosmote Sports2) ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά το 2-2 στο παιχνίδι με την Τότεναμ, αναζητούν ένα κόμη να θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να γίνουν το φαβορί για την κατάκτηση της 3ης θέσης και γιατί όχι για το... θαύμα της πρόκρισης στους «16».

Ο Ερυθρός Αστέρας προέρχεται από εκτός έδρας ήττα στο Μόναχο από την Μπάγερν και αντιμετωπίζει  την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Ράικο Μίτιτς» ως «τελικό», καθώς ένα εντός έδρας στραβοπάτημα μπορεί να αποδειχθεί καταδικαστικό για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Αγκαλιασμένοι στις εξέδρες αναμένεται να παρακολουθήσουν τον αγώνα οπαδοί των δυο ομάδων, καθώς είναι  γνωστές οι καλές σχέσεις των δυο συλλόγων. Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» της Σερβίας και της Ελλάδας είναι εδώ και χρόνια αδελφοποιημένοι, όπως φάνηκε και στη θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν οι οικοδεσπότες στους φιλοξενούμενους.

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών κι όλα δείχνουν πως ο Πέδρο Μάρτινς θα εμπιστευτεί στο βασικό σχήμα τους: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Μασούρα, Βαλμπουενά, Γκερέρο

Στην αποστολή είναι οι: Αλέν, Καραργύρης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπενζιά, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Ελ Αραμπί.

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, έχουν φοβερό ρόστερ. Έχουν δείξει σοβαρότητα με τον Πέδρο Μαρτίνς. Έχουν μεγάλες προσδοκίες. Ξέρουμε για τη φιλία των δύο χωρών και των δύο ομάδων. Όταν όμως ξεκινήσει το ματς, ο καθένας παλεύει για την ομάδα του», δήλωσε για το παιχνίδι ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα Βλάνταν Μιλόγεβιτς που  εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει το ματς με τους: Μπόργιαν, Γκόμπελιτς, Ντέγκενεκ, Μιλούνοβιτς, Ρόντιτς, Βούλιτς, Κάνιας, Λα Πάρα, Μάριν, Γκαρσία, Μποάκι.

Βαθμολογία

Μπάγερν Μονάχου 3

Ολυμπιακός 1

Τότεναμ 1

Ερυθρός Αστέρας 0

ποδόσφαιροChampions LeagueΕρυθρός ΑστέραςΟλυμπιακός