Αθλητισμός|23.11.2018 20:07

Ολυμπιακός: Πήρε Μασούρα, έχασε τον Λάζαρο!

Newsroom

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι και με τη βούλα από 1η Γενάρη ο Γιώργος Μασούρας, όπως ανακοίνωσε επίσημα η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ. Πριν καν μπούμε στον Δεκέμβρη, οι αρμόδιοι του συλλόγου συμφώνησαν σε όλα με τη διοίκηση του Πανιωνίου για τη μετακίνηση του 24χρονου διεθνούς εξτρέμ. “Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας, για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μασούρα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας τον Ιανουάριο”, ανέφερε η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο, η Friday αποδείχθηκε... black για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον προσαγωγό από την προπόνηση και η εκτίμηση του ιατρικού τιμ κάνει λόγο για θλάση. Το ακριβές μέγεθός της θα γίνει γνωστό αύριο Σάββατο (24/11) που ο 32χρονος παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το πρόβλημα είναι τεράστιο στην επίθεση του Ολυμπιακού ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (25/11, 19.30). Ο Αχμέντ Χασάν υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση πριν από μερικές ημέρες και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα. Ο Γκερέρο μόλις επέστρεψε από τραυματισμό και το πιθανότερο είναι να καθίσει στον πάγκο, ενώ ο Λάζαρος που προοριζόταν για την κορυφή της επίθεσης θα μείνει τουλάχιστον για 20 μέρες εκτός δράσης. Με λίγα λόγια μοναδική αιχμή για την επίθεση είναι ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στην 11άδα.

ΟλυμπιακόςΛάζαρος Χριστοδουλόπουλος