Αθλητισμός|01.10.2019 15:35

Σκάνδαλο ATP: Κορυφαίος διαιτητής έκανε «καμάκι» σε ball girl (vid)

Newsroom

Ξεπέρασε κάθε όριο ο γνωστός διαιτητής της ATP Τζιανλούκα Μασκαρέλα και τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τη διοργανώτρια αρχή των επαγγελματικών τουρνουά τένις.

Σε αγώνα για το Challenger που έγινε στη Φλωρεντία «συνελήφθη» να δίνει οδηγίες σε συμπατριώτη του που αγωνιζόταν και σε κάποια διακοπή του αγώνα να παρενοχλεί σεξουαλικά ball girl.

Ο Μοσκαρέλα θεωρείται από τους κορυφαίους διαιτητές του παγκοσμίου τένις, με πολλά γκραν σλαμ στο βιογραφικό του. Ομως, στην αναμέτρηση μεταξύ του Πέδρο Σόουζα και του Ιταλού Ενρίκο Ντάλα Βάλε, ο Μασκαρέλα υπέπεσε σε δύο σοβαρά παραπτώματα, που θα του κοστίσουν την καριέρα.

«Επρεπε να κερδίσεις 6-1, 6-1»

Μετά το 1ο σετ, και αφού ο Βάλε είχε χάσει το 1ο σετ, κατέβηκε από την καρέκλα του και πήγε στον συμπατριώτη του για να του δώσει οδηγίες.

«Θα έπρεπε να κερδίσεις αυτό το ματς 6-1, 6-1. Είχε 45 break point. Συγκεντρώσου, σε παρακαλώ» είπε, μεταξύ άλλων, ο Μοσκαρέλα στον Ντάλα Βάλε, αλλά για κακή του τύχη συνελήφθη από τον τηλεοπτικό φακό.

T

«Είσαι πολύ σέξι»

Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα ανοικτά μικρόφωνα κατέγραψαν τα... κοπλιμέντα που έκανε σε ένα κορίτσι που μάζευε τις μπάλες του αγώνα.

«Είσαι φανταστική, πολύ σέξι. Έχει ζέστη. Ζεσταίνεσαι; Σωματικά ή συναισθηματικά;» είπε στο κορίτσι ο διαιτητής.

T

Μόλις έμαθαν στην ΑΤP τα κατορθώματά του, τον έθεσαν σε διαθεσιμότητα και πλέον αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο διά βίου αποκλεισμού.

ATPΣπορΤένις