Αθλητισμός|01.10.2019 18:26

ΠΑΟΚ: «Η κλήση των κ.κ. Μελισσανίδη - Παπαδόπουλου μάλλον δεν εντάσσεται στην κόσμια διαμαρτυρία»

Newsroom

Στην «αντεπίθεση» περνάει εκ νέου ο ΠΑΟΚ μετά την κλήση σε απολογία του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Γιάννη Παπαδόπουλου για την εισβολή των δύο ανδρών στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (30/9) και μετά τη δημοσιοποίηση του φύλλου αγώνος, ο ΠΑΟΚ καυτηρίασε το γεγονός, κάνοντας λόγο για πρωτοφανές σκάνδαλο και ωμή παρέμβαση στ’ αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. 

Με τη σειρά της, η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε, σημειώνοντας πως επρόκειτο για «κόσμια διαμαρτυρία σε έναν διαιτητή και διατύπωση παραπόνων» και πως δεν δέχονται μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από όσους δεν νομιμοποιούνται για υποδείξεις.

Η συνέχεια δόθηκε σήμερα (01/10), με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να στρέφονται και πάλι κατά της ΑΕΚ στα περί κόσμιας διαμαρτυρίας, σημειώνοντας πως: «η κλήση των κ. κ. Μελισσανίδη και Παπαδόπουλου από τα πειθαρχικά όργανα μάλλον δεν εντάσσεται στην κόσμια διαμαρτυρία που θέλησε η ΠΑΕ ΑΕΚ να μας παρουσιάσει εντέχνως χθες προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα..».

Πηγή: SDNA

ΠΑΟΚποδόσφαιροΑΕΚΔημήτρης ΜελισσανίδηςSuper League 1