Αθλητισμός|23.11.2018 21:54

ΠΑΟ: «Off» o Μαυρομάτης, ετοιμάζει Πούγγουρα!

Κώστας Γουλής

«Σπάει» το σερί των 9 συνεχόμενων αγώνων του Φάνη Μαυρομμάτη, στο σαββατιάτικο (24 Νοεμβρίου) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ.
Ο 21χρονος αμυντικός (γέννημα θρέμμα της «πράσινης» Ακαδημίας), που έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του σε επίπεδο Super League στη 2η αγωνιστική (στο 3-1 επί της Λαμίας) κι έκτοτε δεν έχασε… ματς, έμεινε εκτός αποστολής απ’ το παιχνίδι του «τριφυλλιού» με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», καθώς ο Γιώργος Δώνης έκρινε πως έπρεπε να τον αποφορτίσει και να τον ξεκουράσει.

Εδώ και δύο εβδομάδες άλλωστε ο Αργίτης αμυντικός ταλαιπωρείται από περιοστίτιδα στα καλάμια και των δύο ποδιών του και δεν είχε την ευκαιρία να ρίξει ρυθμούς ούτε στην περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος, διότι είχε υποχρεώσεις (και) με την Εθνική Ελπίδων.

Οι ενοχλήσεις του Μαυρομμάτη συνεχίζονταν τα τελευταία 24ωρα κι ο Δώνης έκρινε πως έπρεπε να τον προφυλάξει απ’ το συγκεκριμένο παιχνίδι, προκειμένου να τον έχει διαθέσιμο στο πρόγραμμα «φωτιά» που ακολουθεί ως το φινάλε του α’ γύρου (Αρης εκτός, ΟΦΗ εκτός, Ατρόμητος εντός, Παναιτωλικός εκτός).

Τη θέση του στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού δίπλα στον Κολοβέτσιο, θα πάρει ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ενώ λόγω της απουσίας του «Μαύρο», συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή για αγώνα πρωταθλήματος και ο Νώντας Παντελάκης. Εκτός έμειναν ακόμα οι τραυματίες Κουλιμπαλί, Μουνιέ κι ο Διούδης που γυμνάζεται ακόμη σε πιο χαλαρούς ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τερματοφύλακες: Κότσαρης, Ξενόπουλος
Αμυντικοί: Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Παντελάκης, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Μέσοι: Στάικος, Χρ. Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε
Επιθετικοί: Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής.

ΠαναθηναϊκόςΦάνης Μαυρομμάτης