NBA: Σακραμέντο Κινγκς και Πέισερς «μετακόμισαν» στην Ινδία (pic+vid)
NewsroomTo NBA δεν κάθεται με …σταυρωμένα χέρια. Απλώνει τα «δίχτυα» του όπου πιστεύει πως μπορεί να εκμεταλλευτεί την δυναμική του. Μετά την μεγάλη «διείσδυση» στην Κίνα, το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου κινείται και σε άλλες μεγάλες αγορές και μια από αυτές είναι αναμφισβήτητα η Ινδία.
Τις τελευταίες ημέρες ψηλά στην ειδησεογραφία από την συγκεκριμένη χώρα βρίσκεται η επίσκεψη δυο ομάδων του ΝΒΑ, των Σακραμέντο Κινγκς και των Ιντιάνα Πέισερς που θα δώσουν φιλικούς αγώνες στο πλαίσιο των Global Games.
Καλαθοσφαιριστές και στελέχη των δυο ομάδων δείχνουν να απολαμβάνουν την παρουσία τους στην εξωτική Ινδία, επισκέφθηκαν αρχαία μνημεία, φωτογραφήθηκαν μπροστά από το μαυσωλείο Ταζ Μαχάλ, ενώ συμμετείχαν σε σειρά από δράσεις με στόχο την διάδοση του μπάσκετ σε μαθητές και μικρά παιδιά.
Δείτε βίντεο από την επίσκεψη των Κινγκς και των Πέισερς:
- Κύκλωμα ναρκωτικών στη Μύκονο: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι - «Θα δώσω το νησί έτοιμο στον Ερντογάν»
- Μάχη στη ΜΕΘ για 53χρονο ομογενή: Σε κώμα μετά από εμφυτεύματα δοντιών στην Τουρκία - «Δε μας δίνουν πολλές ελπίδες»
- Άγριος ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό Κορυδαλλού - Η απάντηση της ΕΛΑΣ σε όσα καταγγέλλει συνδικάτο της ΣΤΑΣΥ
- Σέρρες: Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια στη δομή Σιντικής με πετροπόλεμο και κρότου-λάμψης