Αθλητισμός|04.10.2019 11:08

Euroleague: Πρώτη «αποστολή» με Βιλερμπάν ο Ολυμπιακός - Πρόγραμμα και live μεταδόσεις

Newsroom

Να αρχίσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα απέναντι σε μια ομάδα που θεωρητικά είναι στα… μέτρα του, θα επιδιώξει το βράδυ της Παρασκευής (4/10, 21.45, Νοvasports1) ο Ολυμπιακός στη Λυών απέναντι στην Βιλερμπάν που επιστρέφει στην διοργάνωση μετά από δέκα χρόνια.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών ή απουσιών. «Τα σκαμπανεβάσματα που είχαμε μας βοήθησαν να βελτιωθούμε. Είμαστε έτοιμοι. Η Βιλερμπάν είναι μια καλή ομάδα με καλούς επαγγελματίες παίκτες. Σίγουρα θα παρουσιαστούν με ενθουσιασμό ώστε να ξεκινήσουν με νίκη και να προστατεύσουν την έδρα τους. Θα είναι μία μάχη. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί και να είμαστε εμείς αυτοί που θα καθορίσουμε τον ρυθμό κι όχι αυτοί», δήλωσε ο Μπράντον Πολ.

Το παιχνίδι θα γίνει στο χωρητικότητας 5.600 θέσεων «Astroballe» που αναμένεται να γεμίσει. Αυτή είναι η τελευταία χρονιά που η Βιλερμπάν χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη έδρα καθώς ο ιδιοκτήτης της ομάδας Τόνι Πάρκερ ήδη συνεργάζεται με τον Δήμο της Λυών για την ανέγερση κλειστού 15.000 θέσεων. Η τελευταία φορά που Ολυμπιακός και Βιλερμπάν αναμετρήθηκαν ήταν τον Φεβρουάριο του 2004.

Προπονητής της Βιλερμπάν είναι Ζβέζνταν Μίτροβιτς και το ρόστερ της αποτελείται από παίκτες όπως οι Εντουϊν Τζάκσον (Μπούντουσνοστ), Τζόρνταν Τέιλορ (Λιμόζ), Άντριαν Πέιν, Αντουάν Ντιοπ, Τσαρλς Καουντί, Αμίν Νουά, Τόνι Τζέκιρι.

Το πρόγραμμα (4/10, 1η αγωνιστική)

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

(20.00) Ζάλγκιρις - Μπασκόνια (Novasports 3)

(20.30) Αναντολού Εφές - Μπαρτσελόνα (Novasports 5)

(21.45) Βιλερμπάν - Ολυμπιακός (Novasports 1)

(22.00) Βαλένθια - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Novasports 3)

(22.00)Άλμπα Βερολίνου - Ζενίτ (Novasports 4)

Η αυλαία της Ευρωλίγκας άρχισε με τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ερυθρού Αστέρα αλλά και τις επικρατήσεις της Ρεάλ με αντίπαλο τη Φενέρ, της Χίμκι με τη Μακάμπι, της Μπάγερν με τη Μιλάνο.

ΟλυμπιακόςEuroleagueΒιλερμπάνμπάσκετ