Αθλητισμός|04.10.2019 23:18
Η Μπαρτσελόνα ανοίγει την πόρτα των αποδυτηρίων της μετά τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ (vid)
NewsroomΗ Μπαρτσελόνα δημοσίευσε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε τη σεζόν 2018/19 και παρουσιάζει τις στιγμές που έζησαν οι Καταλανοί. Τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες στα αποδυτήρια δείχνουν το τρόπο με τον οποίο οι «Μπλαουγκάρα» έζησαν τις στιγμές της κατάκτησης του εγχώριου τίτλου, αλλά και όλα όσα διαδραματίστηκαν μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου ημιτελικού με αντίπαλο τη Λίβερπουλ και τον αποκλεισμό με τη την ήττα με 4-0.
Το ντοκιμαντέρ αποτελείται από 8 επεισόδια 45 λεπτών, στα οποία «παρελαύνουν» όλα τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Μπαρτσελόνα. Το «Match Day» όπως ονομάστηκε το ντοκιμαντέρ, θα προβληθεί μέσω της «Rakuten TV».
Δείτε το τρέιλερ
Διαβάστε ακόμη
- Έφτασε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για τους αγρότες - Ξεχειλίζει η οργή μετά το φιάσκο με τον ΕΛΓΑ
- Δημοσκόπηση MRB για OPEN: 8 στους 10 στηρίζουν τους αγρότες και καταδικάζουν την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι λένε για Τσίπρα, Καρυστιανού
- Φρίκη στην Αυστρία: Έκαψαν ζωντανό γιο αντιδημάρχου για να του κλέψουν 200.000 δολάρια σε κρυπτονομίσματα
- Αυτό είναι το νέο μυστήριο των Βερμούδων: Τι κρύβει η θάλασσα που «δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στη Γη»