Αθλητισμός|05.10.2019 09:51

Super League 1: Ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής σε ΟΑΚΑ και Λάρισα

Newsroom

Η μάχη για το πρωτάθλημα φουντώνει και η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στη Superleague ανοίγει με δύο άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ξάνθη την οποία δεν έχει νικήσει τις τελευταίες τέσσερις φορές που αναμετρήθηκαν στην Αθήνα, ενώ στο AEL FC Arena η ΑΕΛ θα παίξει με την ΑΕΚ σε μια μάχη που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Παναθηναϊκός - Ξάνθη

17.15 - Novasports 1

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ξάνθης. Οι «πράσινοι» έχουν πάρει μπροστά μετά την ισοπαλία στο «αιώνιο» ντέρμπι και το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη και τώρα κοιτάζουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους με αντίπαλο τη δεύτερη στη βαθμολογία Ξάνθη. Ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής για λόγους τακτικής τους Τάσο Χατζηγιοβάννη και Γιοάν Μολό, ενώ εκτός των πλάνων του «πράσινου» τεχνικού βρίσκεται και ο τραυματίας Ούφε Μπεκ. Κανονικά στην αποστολή είναι ο Κίκο Μακέντα.

Η Ξάνθη θα προσπαθήσει να συνεχίσει την «ξέφρενη» πορεία της στο πρωτάθλημα με ένα μεγάλο «διπλό» στο ΟΑΚΑ μετά την επικράτηση και με την ΑΕΚ. Οι Ακρίτες είναι αήττητοι σε εκτός έδρας παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό τα τελευταία τέσσερα χρόνια (τρεις νίκες και μια ισοπαλία), ένα σερί που θέλουν να διευρύνουν. Ο Κίκο Ραμίρεθ δεν αναμένεται να διαφοροποιήσει τα πλάνα του και θα παρατάξει την ίδια ομάδα που χρησιμοποίησε στον αγώνα με τον Βόλο.

ΑΕΛ - ΑΕΚ

19:30 - Novasports 2 

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με παιχνίδι στη Λάρισα μεταξύ της ΑΕΛ και της ΑΕΚ. Η ΑΕΛ βρίσκεται σε πολύ καλό «φεγγάρι» και μετά τη μεγάλη νίκη στο «Κλ. Βικελίδης» θα ψάξει ένα ακόμη μεγάλο αποτέλεσμα στην έδρα της. Ο Σεσέροβιτς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «βυσσινί» και όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Ζίζιτς, Φιλίποβιτς, ο ανέτοιμος Ασούμπρε και ο Σισκάφκα καθώς και οι Μπάλλας, Γιάκος, Χοτζάλι.

Η ΑΕΚ αναζητεί τη νίκη που θα την κρατήσουν σε τροχιά πρωταθλήματος σε μία δύσκολη έδρα. Η ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική δεν αφήνει περιθώρια απώλειας. Στην αποστολή του Νίκου Κωστένογλου επέστρεψαν οι Σιμόες, Ολιβέιρα, Ζεράλδες και Βέρντε, ενώ εκτός τέθηκαν οι Βίκτωρ Κλωναρίδης και Γιώργος Γιακουμάκης.

Βαθμολογία

Πηγή: sdna.gr

ποδόσφαιροΠαναθηναϊκόςSuperLeagueΑΕΛΑΕΚΞάνθη ΠΑΕ