Αθλητισμός|06.10.2019 18:35

Premier League: Οι... Λύκοι δάγκωσαν τη Σίτι, στο +8 η Λίβερπουλ! (vids)

Newsroom

Ξεχασμένη λέξη ήταν η ήττα για τη Μάντσεστερ Σίτι στο Ετιχαντ. Η τελευταία φορά που οι Πολίτες είχαν χάσει στο σπίτι τους ήταν στις 22 Δεκεμβρίου του 2018 από την Κρίσταλ Πάλας. Ακολούθησε μια εντυπωσιακή πορεία μέχρι την κατάκτηση του τίτλου τον περασμένο Μάιο. Κι όμως η απίθανη Γουλβς σόκαρε την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα που ηττήθηκε 2-0 και έμεινε στο -8 από την προπορευμόμενη Λίβερπουλ νωρίς νωρίς παίρνει ένα σημαντικό πρωτάθλημα στη μάχη της Premier League.

Αρχικά η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο έπαιξε εξαιρετική άμυνα εξουδετερώνοντας όλα τα επιθετικά ατού της... μηχανής του Γκουαρδιόλα, κι εν συνεχεία χτύπησε στο 80' και στο 94' με τον Ανταμά Τραορέ, ο οποίος σκόραρε δις χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του κι ένα ανέλπιστο δώρο στη Λίβερπουλ.

Την ίδια ώρα η Αρσεναλ επικρατούσε, έστω και αγχωτικά, της Μπόρνμουθ στο Εμιρέιτς με 1-0 χάρη σε γκολ του Νταβίντ Λουίζ στο 9'. Οι Κανονιέρηδες μάλιστα αναρριχήθηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η Τσέλσι έκανε περίπατο στην έδρα της Σαουθάμπτον επικρατώντας 4-1. Ο Αμπραχαμ άνοιξε το σκορ στο 17', ενώ στο 24' ο Μάουντ πέτυχε το 0-2. Ο Ινγκς μείωσε για τους γηπεδούχους στο 30', αλλά ο Καντέ στο 40' «έγραψε» το 1-3 κι ο Μπατσουαγί στο 89' το τελικό 1-4.

Δείτε το 0-1 της Γουλβς:

Δείτε το 0-2 της Γουλβς:

Δείτε τα highlights του αγώνα Σίτι - Γουλβς:

Δείτε τα highlights του Αρσεναλ - Μπόρνμουθ:

Δείτε τα highlights του Σαουθάμπτον - Τσέλσι:

ΑρσεναλΜάντσεστερ ΣίτιΤσέλσιPremier League