Αθλητισμός|06.10.2019 21:57

Κατήφορος δίχως τέλος για τη Γιουνάιτεντ - Εχασε και από τη Νιούκαστλ (vid)

Newsroom

Στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική στην Premier League η Νιούκαστλ επικράτησε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0, υποχρεώνοντάς την σε δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.

Το «χρυσό» γκολ για τους «ανθρακωρύχους» πέτυχε στο 77' ο Λόνγκσταφ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται πλέον στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την έβδομη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Η Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με έξι τελικές προσπάθειες, με τις τρεις στην εστία, μόλις λίγες ημέρες μετά την απουσία τελικών προσπαθειών στον αγώνα με αντίπαλο την Αλκμααρ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «τρέχει» το χειρότερο σερί χωρίς εκτός έδρας νίκη σε επίσημα παιχνίδια τα τελευταία 30 χρόνια, καθώς συμπλήρωσε 11 αγώνες χωρίς «διπλό», γεγονός που αυξάνει τους «τριγμούς» στη καρέκλα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Δείτε τα highlghts του αγώνα:

Ολα αυτά σε μια μέρα στην οποία και η έτερη ομάδα του Μάντσεστερ, η Σίτι, γνώρισε εντός έδρας ήττα - σοκ από τη Γουβλς με 0-2 με αποτέλεσμα η απόστασή της από τη πρωτοπόρο Λίβερπουλ να είναι πλέον στους οχτώ βαθμούς.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία μετά από 8 αγώνες

Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντποδόσφαιροPremier LeagueΝιούκαστλ