Αθλητισμός|06.10.2019 21:44

Με Μασούρα και Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός πέρασε από το «Κλ. Βικελίδης»

Newsroom

Νικηφόρα πέρασε από το «Κλ. Βικελίδης» ο Ολυμπιακός και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά με δύο γκολ σε ένα πεντάλεπτο κατόρθωσαν να επικρατήσουν του Αρη με 2-1 παίρνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα.

Ο Αρης πάντως έκανε ονειρεμένο ξεκίνημα επιτυγχάνοντας τον απόλυτο αιφνιδιασμό στον Ολυμπιακό. Μόλις στο 6' έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ματίγια, ο Ντιγκινί κυριάρχησε στον αέρα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα του Σα. Μάλιστα, οι Κίτρινοι συνέχισαν να ασκούν πίεση στους Ερυθρόλευκους αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο και δημιουργώντας προϋποθέσεις για να πετύχουν και δεύτερο γκολ.

Δεν το πέτυχαν όμως, και ο Ολυμπιακός σε διάστημα πέντε λεπτά έκανε την ολική ανατροπή. Αρχικά στο 33' ισοφάρισε (1-1) με κεφαλιά του Μασούρα έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Τσιμίκα κι εν συνεχεία στο 38' ο Ελ Αραμπί (και πάλι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά) «έγραψε» το 1-2.

Στο 43' ο Σουντανί, ο οποίος μόλις είχε αντικαταστήσει τον Ποντένσε, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε με παρέμβαση του VAR, διότι ο άσος του Ολυμπιακού έσπρωξε την μπάλα με το χέρι στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ματς δεν άλλαξε και ο Ολυμπιακός δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα έφτασε σε μια νίκη που τον διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αρης: Έμαν, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα (75' Μαρτίνες), Φετφατζίδης (46' Μαντσίνι), Ντιγκινί (84' Τόνσο), Ιντέγε.

Ολυμπιακός: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας (57' Τοροσίδης), Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Ελ Αραμπί (83' Γκερέρο).

ΟλυμπιακόςΑρηςποδόσφαιροSuperLeague