Αθλητισμός|07.10.2019 00:23

Serie A: Η Γιουβέντους έσπασε το αήττητο της Ιντερ και την έριξε απ' την κορυφή

Newsroom

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το μεγάλο ιταλικό ντέρμπι της Ιντερ με τη Γιουβέντους στο Μεάτσα θα έληγε ισόπαλο δίχως νικητή, η καρδιά της πρωταθλήτριας μίλησε.

Ο «killer» Γκονσάλο Ιγκουαΐν, που λίγο πριν είχε χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή από τον Μαουρίτσιο Σάρι, βρήκε κενό χώρο και με ένα «φονικό» σουτ μέσα από την περιοχή... τρύπησε τον Χαντάνοβιτς «γράφοντας» το τελικό 2-1 για τη Γιούβε, που έσπασε το αήττητο των «νερατζούρι», τους οποίους έριξε για πρώτη φορά κι απ' την κορυφή της Seria A.

Η πρωταθλήτρια Γιουβέντους αιφνιδίασε αρχικά την Ιντερ σκοράροντας μόλις στο 4' με τον Ντιμπάλα (0-1), όμως η ομάδα του Αντόνιο Κόντε απέδειξε ότι εφέτος είναι φτιαγμένη για πρωταθλητισμό έστω κι αν ηττήθηκε.

Στο 18' ισοφάρισε (1-1) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαουτάρο Μαρτίνες, ενώ στη συνέχεια δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Το ίδιο συνέβη πάντως και με τη Γιουβέντους που επίσης είχε φάσεις για γκολ αλλά εν τέλει χρειάστηκε το... μαγικό άγγιγμα του Αργεντινού φορ, ο οποίος είχε ξανασκοράρει και στο ντέρμπι με τη Νάπολι, όπου και πάλι νίκησε (4-3) η ομάδα από το Τορίνο.

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής η Νάπολι γκέλαρε και πάλι στην έδρα της Τορίνο (0-0), όπως και η Ρόμα εντός έδρας με την Κάλιαρι (1-1). Η εντυπωσιακή Αταλάντα που βρίσκεται στην τρίτη θέση επικράτησε της Λέτσε 3-1, ενώ η Φιορεντίνα νίκησε 1-0 την Ουντινέζε. 

Αποτελέσματα

Βαθμολογία

ποδόσφαιροΙντερΓιουβέντουςSerie A