Εθνική Ελλάδας: Πρώτη προπόνηση ενόψει Ιταλίας με Κούτρη, αλλά χωρίς Τσιμίκα
NewsroomΗ Εθνική Ελλάδας άρχισε προετοιμασία με πολλά νέα πρόσωπα για τους αγώνες με την Ιταλία (Ρώμη, 12/10) και τη Βοσνία (ΟΑΚΑ, 15/10) για τα προκριματικά του Euro 2020.
Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν'τ Σιπ, άφησε πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές εκτός κλήσεων (Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Τοροσίδη, Μήτρογλου, Σάμαρη), καθώς έχει αποφασίσει να επιχειρήσει νέα προσέγγιση για να διευρύνει τη λίστα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής.
Επιπλέον αντιμετωπίζει και πρόβλημα με τον τραυματισμό του Τσιμίκα και ήδη κάλεσε τον Λεονάρντο Κούτρη του Ολυμπιακού για να ενισχύσει τα άκρα της άμυνας.
Οι ποδοσφαιριστές που επελέγησαν αρχικά από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι εξής: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Σιωπής, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βρουσάι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας, Ρέτσος, ενώ προστέθηκε ο Κούτρης.
- «Μπλόκαρε το τιμόνι κατά την προσπέραση» αποκάλυψε τραυματίας οπαδός του ΠΑΟΚ σε Έλληνα γιατρό
- Τραγωδία: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο Παίδων «Αγία Σοφία»
- «Ακούσαμε ένα μπαμ και σκοτείνιασαν τα πάντα»: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες εργαζόμενων στη «Βιολάντα»
- Η πικρή αλήθεια του πολέμου: Σχεδόν 2 εκατ. οι νεκροί στρατιώτες Ρωσίας και Ουκρανίας