Αθλητισμός|07.10.2019 22:17

Super League: «Κόλλησαν» στο μηδέν Λαμία και Παναιτωλικός

Newsroom

Είχε βροχή, είχε ρυθμό, είχε ένταση, είχε μονομαχίες, είχε φάσεις. Γκολ όμως δεν είχε το παιχνίδι της Λαμίας με τον Παναιτωλικό που έμειναν στο 0-0. 

Η Λαμία μολονότι παρέμεινε αήττητη για τέταρτη φορά σε έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, παράλληλα δεν μπόρεσε να σπάσει το ρόδι και να νικήσει για πρώτη φορά προκειμένου να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Δίχως νίκη όμως παρέμεινε και ο Παναιτωλικός που πανηγύρισε τον πρώτο του βαθμό στη Super League. Δεδομένης πάντως της μέτριας εικόνας των «καναρινιών» η ισοπαλία ήταν κάτι σαν... νίκη.

Το παιχνίδι άρχισε με μεγάλη διάθεση και από τις δυο ομάδες. Αρχικά, η Λαμία απείλησε μόλις στα 30'' με τον Τιρόνε αλλά ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ ο Παναιτωλικός απάντησε στο 10' με κεφαλιά του Λουσέρο. Ωστόσο ο Βελλίδης απέτρεψε το γκολ.

Η Λαμία έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο όσο περνούσε η ώρα αλλά και πάλι δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου, ο οποίος έκανε καταπληκτική εμφάνιση. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 62' με τον Βάντερσον. Δεν μπόρεσαν όμως να σκοράρουν γεγονός που τους διατήρησε δίχως νίκη για έξι αγωνιστικές...

ΛΑΜΙΑ (Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Τιρόνε (51’ Τουράμ), Καραμάνος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Σκόνδρας (84’ Σάλιακας), Βύντρα (65’ Βασιλόγιαννης), Βάντερσον.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Κάστρο): Γιαννακόπουλος, Μοράρ, Σανιά, Ντάλσιο, Ντίας (77’ Ντουάρτε), Λουσέρο, Μπάλμπι, Ρομάν (61’ Αριγίμπι), Σίεστεντ, Ταχάρ, Μαρσιάλ (73’ Μιμίτο).

Λαμία ΠΑΕΠαναιτωλικόςSuperLeagueποδόσφαιρο