Αθλητισμός|07.10.2019 22:58

Super League: Φουντώνει η μάχη σε κορυφή και ουρά - Βαθμολογία & και επόμενη αγωνιστική

Newsroom

Το παιχνίδι της Λαμίας με τον Παναιτωλικό που έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα (0-0) έκλεισε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Super League που είχε κερδισμένους στη μάχη του τίτλου τους μοναδικούς αήττητους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, και χαμένη την ΑΕΚ

Οι Πειραιώτες πέρασαν νικηφόρα από το Κλ. Βικελίδης επικρατώντας 2-1 του Αρη και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague. Τους ακολουθεί σε απόσταση μόλις ενός βαθμού η εκπληκτική Ξάνθη που μετά και τη νίκη (0-1) επί του Παναθηναϊκού φιγουράρει στη δεύτερη θέση, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» που επικράτησε του Αστέρα στην Τρίπολη (2-1) επίσης βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Αντιθέτως, η Ενωση με την ισοπαλία (0-0) στη Λάρισα με την ΑΕΛ έμεινε στην πέμπτη θέση καθώς ο εξαιρετικός ΟΦΗ μετά την εντυπωσιακή νίκη επί του Πανιωνίου με 4-1 βρέθηκε στην τέταρτη θέση.

Στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της Κυριακής (6/10) ο Ατρόμητος έκανε σπουδαία ανατροπή επικρατώντας 2-3 του Βόλου.

Πλέον το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω εθνικών ομάδων και θα αρχίσει ξανά το Σάββατο 19 Οκτωβρίου. Ο Ολυμπιακός παίζει εντός έδρας με τον ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ με τη Λαμία, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο, ενώ  το πιο σημαντικό ματς θα διεξαχθεί στο Περιστέρι μεταξύ Ατρομήτου και Παναθηναϊκού. 

Αποτελέσματα

Βαθμολογία

Επόμενη αγωνιστική

SuperLeagueΟλυμπιακόςΠΑΟΚποδόσφαιροΠαναθηναϊκόςΑΕΚ