Αθλητισμός|10.10.2019 11:25

Ιταλία: Εμπόδιο για τον νέο προπονητή της Μίλαν, η... Ίντερ!

Newsroom

Το διαζύγιο της Μίλαν με τον Μάρκο Τζιαμπάολο, μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα στο Καμπιονάτο είναι επίσημο. Το πείραμα με τον 54χρονο τεχνικό δεν πέτυχε κι έτσι η Μίλαν βγαίνει στην αγορά για νέο προπονητή.

Ωστόσο τα πρώτα προβλήματα που αντιμετωπίζει έρχονται από την... Ίντερ, έστω κι αν αυτό δεν γίνεται σκόπιμα. Πρώτη επιλογή της Μίλαν ήταν ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, που όμως έχει ακόμη συμβόλαιο με την Ίντερ, παρά το γεγονός ότι έχει αφιερωθεί στη φάρμα του στην Τοσκάνη! Ο Σπαλέτι αμείβεται με ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ζήτησε όλα τα χρήματα που του οφείλουν οι «νερατζούρι» για να λύσει το συμβόλαιό του και η διοίκηση της Ίντερ αρνήθηκε. Έτσι θα συνεχίσει να τον πληρώνει, αλλά δεν θα τον αφήσει να πάει στη Μίλαν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Μίλαν στράφηκε στον Στέφανο Πιόλι και οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι ήδη έχει συμφωνήσει αντί 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο και ίσως υπογράψει ακόμη και αύριο Τετάρτη (9/10). Ωστόσο εδώ αντιδρούν οι τιφόζι της Μίλαν. Ο Πιόλι είναι δηλωμένος φίλαθλος της Ίντερ, κάθισε στον πάγκο της, όπως και σε Λάτσιο, Φιορεντίνα και οι φίλαθλοι της Μίλαν δεν θέλουν ούτε να ακούν, καθώς θα προτιμούσαν ένα μεγαλύτερο όνομα. Ήδη στο twitter το #pioliout είναι το top trend στην Ιταλία και εξαπλώνεται διαρκώς στο δίκτυο. Πάντως το πρόγραμμα που ακολουθεί για τη Μίλαν είναι εξαιρετικά δύσκολο, όποιος κι αν αναλάβει το πόστο του προπονητή.

T

Serie AΜίλανΙντερποδόσφαιροΣτέφανο Πιόλι