Εθνική Ελλάδας: Σοκ με Μπάρκα, έπαθε κάταγμα στον αντίχειρα στην προπόνηση!
NewsroomΑπίστευτα άτυχος στάθηκε ο Βασίλης Μπάρκας στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας, καθώς έπαθε κάταγμα στο δάχτυλό του!
Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ χτύπησε σε κάποια φάση και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική, που έδειξε ότι έχει υποστεί κάταγμα στον αντίχειρα. Θα χάσει και τους δύο αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με Ιταλία και Βοσνία, ενώ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 20 μέρες, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί με τον Βόλο και ενδεχομένως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Μάλιστα άμεσα κλήθηκε στην Εθνική ομάδα ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Πασχαλάκης, προκειμένου να καλύψει το κενό.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκλήρωσε την δεύτερη προπόνηση του ενόψει του αγώνα με την Ιταλία στο Ολίμπικο της Ρώμης το Σάββατο (12/10, 21:45) για τα προκριματικά του Euro 2020.
- Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
- Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
- «Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση