Αθλητισμός|09.10.2019 20:49

Αρης: Ερχεται στη Θεσσαλονίκη ο Ενινγκ για τελικές συζητήσεις και υπογραφές

Newsroom

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση προπονητή για τον Άρη. Ο Μίχαελ Ένινγκ, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (12/10) προκειμένου να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Γερμανός είναι το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη, έχοντας ήδη μιλήσει με τον Άγγελο Χαριστέα. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει σε ικανοποιητικό βαθμό και δεν αποκλείεται η συνάντηση του Σαββάτου να οριστικοποιήσει τη συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 54χρονος προπονητής είχε βρεθεί και πρόσφατα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου είχε συζητήσει με τους Θόδωρο Καρυπίδη και Χαριστέα το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Ωστόσο, τα θετικά αποτελέσματα που είχε αποσπάσει ο Άρης με τον Απόστολο Τερζή στον πάγκο έβαλαν... στοπ στην πρόσληψή του.

Πλέον όμως μετά τα αρνητικά αποτελέσματα με την ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό ήρθε και πάλι στο προσκήνιο το όνομα του Γερμανού τεχνικού, στο πλευρό του οποίου αναμένεται να παραμείνει ο νυν τεχνικός Απόστολος Τερζής έχοντας βοηθητικό ρόλο με στόχο να συνδράμει στη γρηγορότερη προσαρμογή του Ενινγκ.

Πηγή: sdna.gr

ΑρηςποδόσφαιροΜίχαελ Ενινγκ