Αθλητισμός|10.10.2019 10:41

Παναθηναϊκός: Πρώτη εκτός έδρας αποστολή με Βιλερμπάν - Πρόγραμμα και live μεταδόσεις

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει το βράδυ της Πέμπτης (10/10, 21.45, Novasports1) να διπλασιάσει τις επιτυχίες του στην Euroleague μετά τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Αντίπαλός του η Βιλερμπάν στη Λυών, που επιστρέφει στη διοργάνωση μετά από 10 χρόνια απουσίας.

Η γαλλική ομάδα άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις της πριν από μια εβδομάδα απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Νοκ άουτ τέθηκε εξαιτίας ενοχλήσεων στο μάτι ο Άντριεν Πέιν (ήταν εκ των κορυφαίων στη  νίκη επί των «ερυθρόλευκων») ενώ σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού (στον ώμο) αντιμετωπίζει κι ο Τέο Μαλεντόν.

«Δεν περάσαμε την τέλεια εβδομάδα, γιατί έχουμε έξι τραυματίες. Απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι σίγουρα υποψήφιος για τα πλέι οφ, θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, θα δώσουμε το 100% μας σε ένα "ματς χωρίς πίεση" για εμάς. Ακόμα και μετά την πρώτη νίκη μας είχα δηλώσει πως ξέρουμε ποιοι είμαστε και γνωρίζουμε τις διαφορές μας, σε σχέση με άλλες μεγάλες ομάδες της Euroleague, όπως ο Παναθηναϊκός» ,δήλωσε ο Μίτροβιτς για το παιχνίδι κόντρα στους «πράσινους».

Από τον Παναθηναϊκό εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Παππάς τη θέση του οποίου στην 12άδα πήρε ο Μπεν Μπέντιλ. «Η Βιλερμπάν βγάζει πολύ μεγάλη ενέργεια μέσα στο γήπεδο της και έχει κίνητρο και ενθουσιασμό. Για μας θεωρώ πως σημαντικό στοιχείο στο αμυντικό μας κομμάτι θα είναι το αμυντικό ριμπάουντ, και το πόσο θα αντισταθούμε στην ενέργεια» είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Και πρόσθεσε: «Στην επίθεση αυτό που θέλουμε είναι να λειτουργήσουμε το ένστικτο για μικρότερο χρονικό διάστημα και να χτυπήσουμε στις αδυναμίες που η Βιλερμπάν».

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Πέμπτη 10/10

20.00 ΤΣΣΚΑ-Μπάγερν (Novasports4HD)

20.00 Ερυθρός Αστέρας-Φενερμπαχτσέ (Novasports3HD)

21.45 Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός(Novasports1ΗD)

22.00 Ρεάλ-Μακάμπι (Novasports2HD)

Παρασκευή 11/10

20.00 Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης-Μπαρτσελόνα (Novasports4HD)

20.00 Χίμκι-Μπασκόνια (Novasports5HD)

21.30 Ολυμπιακός-Βαλένθια (Novasports2HD)

20.30 Αναντολού Εφές-Άλμπα Βερολίνου (Novasports3HD)

21.45 Αρμάνι-Ζαλγκίρις (Novasports1HD)

ΒιλερμπάνμπάσκετEuroleagueΠαναθηναϊκός