Αθλητισμός|10.10.2019 01:34

Ισόπαλες, με «πειραματικές» συνθέσεις, Γερμανία και Αργεντινή

Newsroom

Σε φιλική αναμέτρηση στην οποία αμφότερες οι ομάδες δεν είχαν αρκετά «πρωτοκλασάτα» στελέχη, Γερμανία και Αργεντινή αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο Ντόρτμουντ. Οι Γερμανοί προηγήθηκε 2-0 πριν συμπληρωθούν 25 λεπτά με τα γκολ των Γκνάμπρι (15') και Χάβερτς (22'). Η Αργεντινή αρχικά μείωσε με τον Αλάριο στο 66' και στο 85' ο Οκάμπος έκανε το τελικό 2-2.

Οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν με «πειραματικές» 11άδες, καθώς από τη Γερμανία απουσίαζαν οι Σουλτς, Γκορέτσκα, Σανέ, Ρίντιγκερ, Ντράξλερ, Κέρερ, Τραπ, Κρόος, Γκίντερ, Έκτορ, ενώ από την Αργεντινή, πέραν του Λιονέλ Μέσι, οι Αγουέρο, Ντι Μαρία, Ιγκουαΐν αλλά και οι ποδοσφαιριστές των Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ λόγω του επερχόμενου μεταξύ τους δεύτερου ημιτελικού για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Γερμανία: Τερ Στέγκεν, Κλόστερμαν, Κοχ, Σούλε, Χάλστενμπεργκ, Κίμιχ, Τζαν, Γκνάμπρι (72' Σέρναρντ), Χάβερτς (82' Σεμπάστιαν), Μπραντ (66' Αμίρι), Βάλντσμιντ

Αργεντινή: Μαρκεσίν, Φοϊτ, Οταμέντι, Ρόχο (46' Ακούνια), Ταλιαφίκο, Περέιρα (76' Σαράβια), Παρέδες, Ντε Πάουλ (89' Ροντρίγκες), Κορέα (46' Οκάμπος), Μαρτίνες, Ντιμπάλα (62' Αλάριο)

φιλικόΕθνική ΑργεντινήςΕθνική Γερμανίαςποδόσφαιρο