Αθλητισμός|10.10.2019 02:31

Σάκκαρη: Αναδείχτηκε πρέσβειρα της Porsche στην Ελλάδα

Newsroom

Τη Μαρία Σάκκαρη επέλεξε η αντιπροσωπεία της Porsche προκειμένου να είναι η «πρέσβειρα» της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση έγινε με κάθε επισημότητα και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και Νο.30 της παγκόσμιας κατάταξης στο εξής θα είναι η νέα brand ambassador της Porsche στην Ελλάδα.

T

«Η Μοτοδυναμική ΑΕΕ και η Porsche Hellas με χαρά και υπερηφάνεια υποδέχονται την Μαρία Σάκκαρη στην οικογένεια της Porsche. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, είναι η νέα brand ambassador για την Porsche στην Ελλάδα, καθώς στο πρόσωπο της Μαρίας, αναγνωρίζονται η προσήλωση στους στόχους με σκληρή δουλειά, η συνέπεια και το ήθος μιας αθλήτριας παγκόσμιας κλάσης, που αποτελεί πρότυπο για τη νέα γενιά μας», αναφέρεται και στο σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας.

Από την πλευρά της η Μαρία Σάκκαρη είπε: «Ευχαριστώ το team της Porsche Hellas που πίστεψε και έκανε πραγματικότητα αυτή τη συνεργασία».

Φυσικά η Σάκκαρη θα κυκλοφορεί μόνο με μοντέλα της Porsche, ενώ στο άμεσο μέλλον θα ακολουθήσουν προωθητικές ενέργειες από την κοινή πορεία της Porsche Hellas και της Μαρίας Σάκκαρη στην οποία η ελληνική αντιπροσωπεία εύχεται ολόψυχα πολλές επιτυχίες στη συνεχή προσπάθεια της για την κατάκτηση της κορυφής στην παγκόσμια κατάταξη του τένις.

Μαρία ΣάκκαρηΣπορPorsche