Αθλητισμός|10.10.2019 09:41
ΝΒΑ: Τρομερός Αντετοκούνμπο, διέλυσε τους Τζαζ στην πρώτη του εμφάνιση στην pre-season (vid)
NewsroomΟ MVP του ΝΒΑ έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στην pre-season! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο στο πρώτο του φετινό παιχνίδι και οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς σε θρίαμβο επί των Γιούτα Τζαζ με 133-99.
Μέσα σε μόλις 21 λεπτά συμμετοχής, πρόλαβε να κάνει double-double με 22 πόντους (6/10 βολές, 8/11 δίποντα, 0/3 τρίποντα,)11 ριμπάουντ, 4 ασίστ και ένα κλέψιμο! Μάλιστα ολοκλήρωσε τον αγώνα με +37 στο σύστημα αξιολόγησης, κάνοντας τους αριθμούς να... τρελαθούν!
Εξαιρετικός ήταν και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο με 9 πόντους και 100% ευστοχία (1/1 βολή, 4/4 δίποντα), 5 ριμπάουντ και μία ασίστ.
Δείτε σε video τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη:
Διαβάστε ακόμη
- Το ραντεβού της Άγκυρας σε ναρκοθετημένο πεδίο: Η νέα γεωπολιτική «αρχιτεκτονική» των ΗΠΑ
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που αστυνομικός παγιδεύει μέλη του κυκλώματος ναρκωτικών στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου
- Νέο έκτακτο της ΕΜΥ: Κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες - Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο
- H περήφανη ιστορία του ΠΑΟΚ, εκτός από νίκες και θριάμβους, έχει μέσα της πολύ πόνο...