Αθλητισμός|11.10.2019 22:24

Τέλος ο Λουίς Κάστρο από τον πάγκο του Παναιτωλικού

Newsroom

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Παναιτωλικού ο Λουίς Κάστρο. Η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος πλήρωσε την κακή εικόνα της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν έχοντας συγκεντρώσει όλον κι όλον έναν βαθμό έπειτα από έξι αγωνιστικές. 

Ο 39χρονος προπονητής, ο οποίος είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο, έχοντας ουσιαστικά συστάσεις από την Μπενφίκα με την οποία συνεργάζεται ο Παναιτωλικός, δεν πρόλαβε να μακροημερεύσει και μπήκε κι αυτός στη λίστα εκείνων που έφυγαν νωρίς στο εφετινό πρωτάθλημα. Ηδη έχουν αλλάξει κόουτς η ΑΕΚ, η ΑΕΛ, η Λαμία, Πανιώνιος, Αρης, ακόμη κι ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός αναφέρει: «Μετά από συνάντηση διοίκησης και προπονητή αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ευχαριστούμε τον Λουίς Κάστρο και τους συνεργάτες του και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά βήματά τους».

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με προπονητή από την ελληνική αγορά, ο οποίος θα προσαρμοστεί άμεσα στην πραγματικότητα της ομάδας και στη δύσκολη θέση που βρίσκεται...

Λουίς ΚάστροSuperLeagueΠαναιτωλικόςπροπονητής