Αθλητισμός|11.10.2019 22:38
Βίαια επεισόδια και 10 συλλήψεις Αγγλων χούλιγκαν στην Πράγα (vid)
NewsroomΤο παιχνίδι της Τσεχίας με την Αγγλία για την προκριματική φάση του Euro 2020 είχε χαρακτηριστεί υψηλής επικινδυνότητας, κάτι που αποδείχθηκε και στην πράξη.
Περίπου τρεις ώρες πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, οι δρόμοι της Πράγας μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης όταν μεθυσμένοι Άγγλοι οπαδοί άρχισαν να εκτοξεύουν μπουκάλια στις αστυνομικές δυνάμεις, που απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι μάχες ήταν σώμα με σώμα, με τις πρώτες αναφορές να μιλούν για τουλάχιστον δέκα συλλήψεις και έναν τραυματία Άγγλο οπαδό.
Σημειωτέον ότι την Πράγα ταξίδεψαν 3.800 οπαδοί των «λιονταριών» που προκάλεσαν κι άλλες μικρότερες εστίες επεισοδίων κυρίως σε πλατείες της τσεχικής πρωτεύουσας.
Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε ακόμη
- Αλεξανδρούπολη: Ραγδαία αύξηση ενδιαφέροντος Τούρκων για ακίνητα και επιχειρήσεις - Έντονη ανησυχία στην περιοχή
- Οδοντωτός: Οι αρμόδιοι καλούν τον αναρμόδιο να λύσει τον «Γόρδιο Δεσμό» για να ανοίξει το τρενάκι των Καλαβρύτων
- Η στρατηγική της μίας κάλπης για ΝΔ, το παράθυρο για εκλογές και ο Καμμένος που χτυπά Σαμαρά για να ακούει το Μαξίμου
- «Φούντωσαν» τα σενάρια για μίνι ανασχηματισμό - Τι θα γίνει με τον γραμματέα της ΝΔ