Αθλητισμός|12.10.2019 09:20

Basket League: Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ- Πρόγραμμα 3ης αγωνιστικής

Newsroom

Η αναμέτρηση της Λήμνου ανάμεσα στον τοπικό Ήφαιστο και την ΑΕΚ ξεχωρίζει κατά την πρώτη μέρα (12/10) της 3ης αγωνιστικής της Basket League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δυο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και έχουν αποδείξει πως ξέρουν να υπερασπίζονται την έδρα τους. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει κανονικά στην διάθεση του τον Μάρκους Σλότερ όχι όμως και τους τραυματίες Νίκο Γκίκα και Στέφαν Γιάνκοβιτς.

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στη Νίκαια με τον Ιωνικό να «καίγεται» για τη νίκη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Ο Νίκος Βετούλας θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ιωνικού μετά την λύση της συνεργασίας με τον Κουφό. Πιθανή είναι η επιστροφή του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στην ενεργό δράση στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το Περιστέρι είναι το φαβορί για τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο όπως και το ίδιο ισχύει και για τον Κολοσσό που υποδέχεται στην Ρόδο το Λαύριο. Ο Ηρακλής φιλοξενεί το Ρέθυμνο και φιλοδοξεί να πετύχει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 12/10

15.45 Περιστέρι-Πανιώνιος(ΕΡΤ2)

15.45 Κολοσσός-Λαύριο(ΕΡΤ2)

15.45 Ηρακλής-Ρέθυμνο(ΕΡΤ2)

15.45 Ήφαιστος Λήμνου-ΑΕΚ(ΕΡΤ2)

17.45 Ιωνικός Ν.-ΠΑΟΚ(ΕΡΤ2)

Κυριακή 13/10

18.00 Λάρισα-Άρης(ERT Sports)

18.00 Παναθηναϊκός-Προμηθέας(Cosmotesports4).

T
T

ΛαύριοΠΑΟΚBasket LeagueΗρακλήςΠανιώνιοςΚολοσσός ΡόδουΡέθυμνομπάσκετΙωνικός ΝικαίαςΑΕΚΠεριστέριΉφαιστος Λήμνου