Αθλητισμός|13.10.2019 15:19

Basket League: Δυνατό τεστ για τον Παναθηναϊκό με Προμηθέα στο ΟΑΚΑ

Newsroom

Με δυο παιχνίδια πέφτει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Basket League. Ο Παναθηναϊκός λίγες ημέρες μετά την «κρύα» ήττα που υπέστη στη Γαλλία απέναντι στην Βιλερμπάν θα προσπαθήσει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στον Προμηθέα, την ομάδα που αντιμετώπισε και λίγους μήνες πριν στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ίαν Βουγιούκα που υποφέρει από ίωση ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Τζίμερ Φριντέτ που παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στην γάμπα. Αυτό είναι το πρώτο από τα δυο εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσει μέσα στο επόμενο τετραήμερο ο Παναθηναϊκός καθώς την Πέμπτη (17/10) θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική της Euroleague την Αρμάνι Μιλάνο.

Από ήττα στο Eurocup προέρχεται κι ο Προμηθέας καθώς δεν τα κατάφερε λίγες ημέρες πριν απέναντι στην ισχυρή Μονακό. Η ομάδα της Πάτρας μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη 16/10 θα αντιμετωπίσει για την 3η αγωνιστική του Eurocup στην Γερμανία την Ουλμ.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι της Λάρισας με τον Άρη. Η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά ψάχνει απεγνωσμένα το θετικό αποτέλεσμα μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

Το ντεμπούτο του με την ομάδα της Λάρισας θα κάνει ο Νταρνέλ Χάρις (πέρσι έπαιξε στον Πανιώνιο) ο οποίος λίγες ημέρες πριν αντικατέστησε τον Τζάστιν Μπέικερ. Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Λευτέρη Μποχωρίδη ενώ είναι γνωστό πως ο Άρης διαπραγματεύεται την απόκτηση του Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Στα ματς του Σαββάτου (12/10) με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους, Ήφαιστος, Λαύριο, Ιωνικός Ν. και Περιστέρι.

To πρόγραμμα

Κυριακή 13/10

18.00 Λάρισα-Άρης(ERT Sports)

18.00 Παναθηναϊκός-Προμηθέας(Cosmotesports4)

Αποτελέσματα 

Σάββατο 12/10

Περιστέρι-Πανιώνιος 95-69

Κολοσσός-Λαύριο 73-74

Ηρακλής-Ρέθυμνο 74-56

Ήφαιστος Λήμνου-ΑΕΚ 72-68

Ιωνικός Ν.-ΠΑΟΚ 83-66.

ΠαναθηναϊκόςBasket LeagueμπάσκετΠρομηθέαςΑρης