Αθλητισμός|13.10.2019 00:47

Φαν 'τ Σιπ: «Χτίζουμε κάτι νέο» - Μπακασέτας: «Εχουμε δώσει δικαιώματα»

Newsroom

Ικανοποιημένος από τη συνολική απόδοση και την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην Ιταλία δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Τζον Φαν 'τ Σιπ.

Ο Ολλανδός τεχνικός μετά την ήττα της Εθνικής με 2-0, μιλώντας στην κάμερα του Open, σχολίασε:«Πήγαμε πάρα πολύ καλά δεδομένης της ποιότητας της Ιταλίας και δεδομένου του πλάνου που είχε για το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλό παιχνίδι. Στο δεύτερο μας πίεσαν οι Ιταλοί για να μείνουμε πίσω.

Είχαμε τις ευκαιρίες μας με Λημνιό, Κουλούρη και Μπακασέτα και θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα. Χρειαζόμασταν όμως και λίγη τύχη. Σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάμε ότι παίζαμε απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Είμαστε εν μέσω μιας διαδικασίας, χτίζουμε πράγματα, κάτι νέο και είδα πολύ θετικά σημάδια. Δεδομένης της εμφάνισης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι μια δύσκολη διαδικασία και προχωράμε».

Από την πλευρά του, ο Τάσος Μπακασέτας δεν έκρυψε πως οι διεθνείς παίκτες είναι απογοητευμένοι για την πορεία της Εθνικής, ωστόσο τόνισε ότι κόντρα στην Ιταλία έγινε καλή δουλειά από την ομάδα και τον προπονητή, παρά την ήττα.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο άσος της Αλάνιασπορ: «Η αλήθεια είναι ότι χτίζουμε κάτι καλό. Ποτέ δεν μένω στην προσωπική απόδοση, πόσο μάλλον σήμερα που έχασα μεγάλη ευκαιρία να φέρω το ματς στα ίσια.

Σε τέτοια παιχνίδια έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%. Και στα γκολ που δεχθήκαμε και στις ευκαιρίες που χάσαμε δεν ήμασταν. Έγινε πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή όλη την εβδομάδα, δουλέψαμε όλοι πολύ καλά, ήμασταν διαβασμένοι και ξέραμε πολύ καλά τι έπρεπε να κάνουμε.

Έχουμε δώσει δικαιώματα για να μας σχολιάζουν αρνητικά και είμαστε απογοητευμένοι που φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Μας αφήνει πολύ πίκρα το αποτέλεσμα και αν και παίξαμε πίσω, χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουμε κάτι καλύτερο».

προκριματικά EuroΕθνική ομάδαΤζον Φαν 'τ Σχιπεθνική ΕλλάδαςΤάσος Μπακασέτας