Αθλητισμός|25.11.2018 00:17

La Liga: Όρθια η Μπάρτσα στη Μαδρίτη

Newsroom

Με… κατά λάθος ήρωα τον Ουσμάν Ντεμπελέ, η Μπαρτσελόνα πήρε στο φινάλε ισοπαλία από την Ατλέτικο στην Μαδρίτη (1-1) και παρέμεινε πρώτη στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο νεαρός Γάλλος επιθετικός, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής τις προηγούμενες ημέρες για πειθαρχικά παραπτώματα και κακή εξωγηπεδική ζωή, ισοφάρισε με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών και γλίτωσε την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε από την ήττα και την απώλεια της πρώτης θέσης.

Η Ατλέτικο είχε προηγηθεί με τον Ντιέγκο Κόστα (78’) και έδειχνε να αγκαλιάζει τη νίκη και την πρωτιά, αλλά ο Βαλβέρδε έβαλε στο παιχνίδι τους Μάλκομ και Ντεμπελέ, με τον τελευταίο να αποδεικνύεται καθοριστικός, όπως άλλωστε έχει συμβεί σε άλλα τέσσερα παιχνίδια φέτος.

Μετά το ισόπαλο ντέρμπι κορυφής, η Μπάρτσα διατηρήθηκε στην πρώτη θέση ύστερα από 13 αγωνιστικές με 25 βαθμούς έναν περισσότερο από την Ατλέτικο και πέντε από την Ρεάλ, η οποία γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 στην έδρα της Έιμπαρ.

Η κορυφή, πάντως, μπορεί να αλλάξει την Κυριακή (25/11), αν η Σεβίλλη, η οποία έχει 23 βαθμούς, νικήσει τη Βαγιαδολίδ, την οποία υποδέχεται στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» (17.15).

Ατλέτικο ΜαδρίτηςLa LigaΜπαρτσελόνα