Αθλητισμός|14.10.2019 20:17

Τραυματίας αλλά και... ερωτευμένος ο Νεϊμάρ - Το νέο αμόρε του Βραζιλιάνου (pics)

Newsroom

Δεν λέει να ηρεμήσει ο Νεϊμάρ, ο οποίος θα απουσιάσει περίπου για τέσσερις εβδομάδες από τις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ τραυματίστηκε στη διάρκεια του φιλικού της Βραζιλίας με τη Νιγηρία στη Σιγκαπούρη και η ιατρική γνωμάτευση κάνει λόγο για θλάση στο αριστερό πόδι.

Αν μη τι άλλο, η απουσία του Νεϊμάρ στα δύο παιχνίδια με την Μπριζ για το Champions League και για τέσσερα ματς πρωταθλήματος, αποτελεί ένα βαρύ πλήγμα για τους Παριζιάνους σε μια περίοδο που σε αρκετές περιπτώσεις έχει βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά με καθοριστικά γκολ.

Πάντως φαίνεται πως ο Νεϊμάρ δεν είναι πια... φευγάτος από το Παρίσι, όπως ήταν μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, οπότε απεγνωσμένα προσπαθούσε να μετακομίσει είτε στη Βαρκελώνη για την Μπαρτσελόνα, είτε στη Μαδρίτη για τη Ρεάλ. Πλέον όμως έχει έναν επιπλέον λόγο για να θέλει να μείνει στο Παρίσι καθώς σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Βραζιλιάνα δημοσιογράφος Φάμπια Ολιβέιρα, η οποία αρθρογραφεί στην εφημερίδα «O Dia», ο άσος της Παρί έχει βρει το νέο του αμόρε στο πρόσωπο της πανέμορφης Ναταλία Μπαρούλις.

Η 27χρονη Αμερικανίδα, η οποία εργάζεται ως μοντέλο, ως dj, ακόμη κι ως τραγουδίστρια, ήταν ζευγάρι με τον διάσημο Κολομβιανό τραγουδιστή Μαλούμα, με τον οποίο όμως χώρισε καθώς έπεσε στα δίχτυα του Νεϊμάρ.

Δείτε εικόνες από την εντυπωσιακή Ναταλία Μπαρούλις:

T
T
T
T

Παρί Σεν ΖερμένποδόσφαιροΝεϊμάρ