Αθλητισμός|16.10.2019 09:29

Εθνική ομάδα: Ψάχνει την πρώτη νίκη στην εποχή Φαν'τ Σιπ κόντρα στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη

Newsroom

Μετά την ήττα από την Ιταλία με 2-0 στο Ολίμπικο της Ρώμης, η ανανεωμένη εθνική ομάδα του Τζον Φαν'τ Σιπ συνεχίζει σήμερα (Τρίτη 15/10, 21.45, Open) την προσπάθειά της για την προκριματική φάση του Euro 2020 απέναντι στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Ο Ολλανδός τεχνικός ψάχνει την πρώτη του νίκη στον «κυανόλευκο» πάγκο (μετράει δύο ήττες από Φινλανδία, Ιταλία και μία ισοπαλία με Λιχτενστάιν) και σκοπεύει να κάνει κάποιες αλλαγές για να φρεσκάρει την ενδεκάδα που έπαιξε στο ματς με τους Ιταλούς.

Αναμένεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο Γιώργος Μασούρας, που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ και ο Τάσος Δώνης διεκδικεί θέση βασικού από τους Λημνιό και Κουλούρη. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα μείνει κάτω από τα δοκάρια, ενώ φαίνεται ότι δεν θα υπάρχουν αλλαγές στην αμυντική και μεσαία γραμμή.

Η Εθνική ομάδα αγνοεί τη νίκη στους επτά τελευταίους αγώνες, ενώ τελευταία φορά είχε επικρατήσει 2-0 στις 23 Μαρτίου στο Λιχτενστάιν. 

Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη του Ρόμπερτ Προσινέτσκι θα παραταχθεί με 4-3-3 και πιθανή ενδεκάδα τους: Σέχιτς, Κβρζιτς, Κοβάτσεβιτς, Μπίτσακσιτς, Κολάνινατς, Τσίμιροτ, Πιάνιτς, Σάριτς, Χαΐροβιτς, Γκόγιακ και Χάτζιτς.

10ος όμιλος

Το πρόγραμμα στον όμιλο της Εθνικής:

19.00 Φινλανδία-Αρμενία

21.45 Ελλάδα-Βοσνία/Ερζεγοβίνη

21.45 Λιχτενστάιν-Ιταλία

Βαθμολογία

Ιταλία 21

Φινλανδία 12

Αρμενία 10

Βοσνία 10

Ελλάδα 5

Λιχτενστάιν 2

προκριματικά EuroΕθνική ομάδαEuro 2020Εθνική Βοσνίαςεθνική Ελλάδαςποδόσφαιρο