Αθλητισμός|16.10.2019 10:29

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγάζει 44 εκατ. ευρώ τον χρόνο μόνο από το Instagram!

Newsroom

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι μόνο ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο (μαζί βεβαίως με τον Λιονέλ Μέσι), δεν είναι μόνο μια μηχανή μαζικής παραγωγής γκολ, καθώς προ ημερών έφτασε τα 700 γκολ στην επαγγελματική καριέρα του, αλλά είναι και μια «μηχανή» παραγωγής χρήματος.

Ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός, εντός αλλά και εκτός γηπέδων. Τα συμβόλαια που υπογράφει την τελευταία δεκαετία είναι εξωπραγματικά, όπως και οι χορηγικές συμφωνίες που κάνει. Ακόμη και στα social media, όμως, ο CR7 πλουτίζει. Ο προσωπικός του λογαριασμός στο Ιnstagram, ο οποίος έχει 186 εκατ. followers (τους περισσότερους από κάθε άλλον στον πλανήτη), δεν είναι μόνο ένα μέσο για να επικοινωνεί ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με τους fans (ή ακόμη και τους haters), αλλά είναι μια... τράπεζα που δεν σταματά να παράγει χρήμα.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε, τον τελευταίο χρόνο ο Κριστιάνο, ενδιάμεσα από τα προσωπικά ποσταρίσματα, έκανε και 34 χορηγούμενες αναρτήσεις στο Ιnstagram, για τις οποίες έλαβε συνολικά 44 εκατ. ευρώ!

Είναι ενδεικτικό πως ό,τι κι αν ποστάρει στον λογαριασμό του, μόνο τα likes κυμαίνονται από 2 ως 15 εκατομμύρια, ενώ οι προβολές στα βίντεο που αναρτά ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια!

Η ίδια έρευνα έδειξε πως μετά τον Ρονάλντο τα περισσότερα έσοδα από το instagram έχουν ο Μέσι, η Κένταλ Τζένερ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο λογαριασμός του Κριστιάνο Ρονάλντο στο instagram

instagramΚριστιάνο Ρονάλντοποδόσφαιρο