Αθλητισμός|24.10.2018 11:44

Στοιχηματική πρόταση: Μπορεί χωρίς τον Μέσι;

Newsroom

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΤΟΤΕΝΑΜ: Δεν έχουν ακόµη πάρει βαθµό Αϊντχόφεν και Τότεναµ στον 2ο όµιλο. Από τα µεταξύ τους παιχνίδια της 3ης και 4ης αγωνιστικής θα κριθεί η 3η θέση και η συνέχιση της ευρωπαϊκής τους πορείας. Από τα δύο πρώτα παιχνίδια τους, ωστόσο, η οµάδα που έδειξε να βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση είναι η Αϊντχόφεν κι αξίζει να ρισκάρει κανείς πάνω της, καθώς παίζει το τελευταίο της «χαρτί».

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΙΝΤΕΡ: Η επιστροφή στην κορυφή, µετά το 4-2 επί της Σεβίλλης, λειτούργησε ευεργετικά για την Μπαρτσελόνα, αλλά η απώλεια του Λιονέλ Μέσι για 20 ηµέρες δηµιουργεί προβληµατισµό. Στο πίσω µέρος του µυαλού των παικτών είναι λογικό να υπάρχει και το «Clasico» της Κυριακής µε τη Ρεάλ, γεγονός που πιστεύουµε πως θα τους επηρεάσει στην κόντρα µε την ιδιαίτερα φορµαρισµένη (επτά συνεχόµενες νίκες) Ιντερ.

ΖΥΡΙΧΗ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Αήττητη στην έδρα της η Ζυρίχη, δεν είναι και στα καλύτερά της η Λεβερκούζεν που στο πρωτάθληµα έχει µείνει µε µόλις 2 νίκες σε 8 µατς, ενώ το Σάββατο παραχώρησε εντός έδρας 2-2 στο Αννόβερο, σε µατς που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις. Η Ζυρίχη εντός έδρας δεν είναι εύκολη οµάδα. Φέτος παραµένει αήττητη, ενώ προέρχεται από καλή εµφάνιση κόντρα στην πρωτοπόρο Γιουνγκ Μπόις (3-3). Και οι δυο έχουν ξεκινήσει µε 2/2 νίκες στη διοργάνωση.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

  • 1390. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΤΟΤΕΝΑΜ  1  3,35
  • 1392. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΙΝΤΕΡ  Χ  4,50
  • 1094. ΖΥΡΙΧΗ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  Χ (1)  3,45 (4,00)