Αθλητισμός|16.10.2019 19:37

ΠΑΟΚ: «Διαιτησία επικίνδυνη για την ακεραιότητα των αθλητριών μας»

Newsroom

«Βράζει» ο ΠΑΟΚ με αφορμή αποφάσεις διαιτητών σε αγώνα μπάσκετ νεανίδων. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ ανάμεσα στον Παναθλητικό και τον ΠΑΟΚ που έληξε με νίκη της γηπεδούχου ομάδας(49-44), αποδείχθηκε επεισοδιακό καθώς παίκτρια του Δικεφάλου και πιο συγκεκριμένα η Αθηνά Λέξα βρέθηκε από το παρκέ στο νοσοκομείο.

«Η αθλήτρια μας μεταφέρθηκε στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο, όπου και έκανε 6 ράμματα στο φρύδι. Η διαιτησία της αναμέτρησης κατέληξε να είναι επικίνδυνη για την ακεραιότητα των αγωνιζομένων αθλητριών, αμαυρώνοντας το ίδιο το άθλημα.
Ο ΠΑΟΚ, σε επιστολή του, ζήτησε την εξαίρεση των διαιτητών της αναμέτρησης(σ.σ. των κ.κ. Ηλιόπουλου Κωνή) από όλους τους αγώνες των τμημάτων υποδομής του, καταδικάζοντας τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση του αγώνα των νεανίδων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ.

«Η παίκτρια μας κόντεψε να χάσει το μάτι της. Και να σκεφτείτε πως στην συγκεκριμένη φάση δεν δόθηκε καν φάουλ. Είναι επίσης απορίας άξιο πως δεν αναφέρθηκε  τίποτα στο φύλλο αγώνος για το γεγονός πως γονείς  έβριζαν διαρκώς τόσο τα παιδιά όσο και τους διαιτητές», λένε στον Δικέφαλο του Βορρά.

«Υπάρχουν τόσες διεθνείς αθλήτριες κάθε χρόνο στην πόλη και αντί να τις βοηθήσουμε το μόνο που μας νοιάζει είναι να τελειώνουμε με την αγγαρεία των πρωταθλημάτων των κοριτσιών!

Ας φταίω εγώ και η ομάδα μου ο ΠΑΟΚ κύριοι άλλα κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει αυτή η κατάσταση… αλλιώς είναι θέμα χρόνου να σταματήσουμε και εμείς να ενδιαφερόμαστε», έγραψε μεταξύ άλλων σε λογαριασμό του στο facebook ο προπονητής της ομάδας κορασίδων Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε λεπτομερώς την ηγεσία της ΕΚΑΣΘ για όσα συνέβησαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι ζητώντας να επιληφθεί του θέματος.

μπάσκετγυναικείος αθλητισμόςΠΑΟΚ