Αθλητισμός|17.10.2019 13:13

Παναθηναϊκός: Ετοιμοπόλεμος απέναντι στην ανανεωμένη Αρμάνι-Το πρόγραμμα

Newsroom

Να αφήσει πίσω του την κακή εμφάνιση στην Γαλλία απέναντι στην Βιλερμπάν και να επιστρέψει στις νίκες θα προσπαθήσει σήμερα (17/10, στις 21.30, Novasports2HD) ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Euroleague απέναντι στην ανανεωμένη Αρμάνι.

Η ομάδα του Μιλάνο έχει προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές τη φετινή περίοδο, η διοίκηση αποφάσισε να δώσει τα «κλειδιά» της ομάδας στον Ετόρε Μεσίνα ο οποίος επέστρεψε στην Ευρώπη έπειτα από 5 χρόνια παρουσίας στο τεχνικό επιτελείο των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Οι πιο ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις της Αρμάνι ήταν ο Σέρχιo Ροντρίγκεθ κι ο Λουίς Σκόλα. Οι δυο τους άλλωστε είναι οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας σε αυτές τις δυο πρώτες αγωνιστικές της Euroleague. Η Αρμάνι στο ξεκίνημα δεν δείχνει να πατάει πολύ καλά έχοντας μέχρι στιγμής μια ήττα στην Γερμανία από την Μπάγερν και μια εντός έδρας νίκη επί της Ζαλγκίρις. Ο Μεσίνα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σέλβιν Μακ, Νέντοβιτς και Γκουντάιτις.

«Οι περισσότερες ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα στην αρχή της χρονιάς. Η Αρμάνι είναι μια σοβαρή ομάδα, δημιουργοί είναι ο Ροντρίγκεθ και ο Σκόλα, δυο παιδιά με πολύ μεγάλη εμπειρία», δήλωσε αναφερόμενος στην Αρμάνι ο Αργύρης Πεδουλάκης. Όσο για τον Παναθηναϊκό: «Είναι μία ομάδα που χτίζεται και χω πάρει την απόφαση εδώ και μερικά χρόνια να μην διαβάζω και να μην ακούω τι λέγεται. Οι ξένοι προπονητές έχουν μεγάλο πλεονέκτημα, γιατί δεν ξέρουν τι γράφεται. Καταλαβαίνω ότι πλέον υπάρχει μεγάλος αριθμός media, αλλά δεν με απασχολεί τι γράφουν».

Το πρόγραμμα-3η αγωνιστική

Πέμπτη 17/10

20.00  ΤΣΣΚΑ- Χίμκι (Novasports1HD)

20.00 Ζαλγκίρις-Ρεάλ (Novasports4HD)

20.45 Φενέρμπαχτσε-Μπασκόνια(Novasports5HD)

21.05 Μακάμπι-Ερυθρός Αστέρας(Web TV Novasports.gr)

21.30 Μπάγερν-Βιλερμπάν(Novasports1HD)

21.30 Παναθηναϊκός-Αρμάνι(Novasports2HD)

Παρασκευή(18/10)

21.30 Ολυμπιακός-Ζενίτ Αγ.Πετρ. (Novasports1HD)

22.00 Μπαρτσελόνα-Άλμπα Βερολίνου(Novasports4HD)

22.00 Βαλένθια-Αναντολού Εφές(Novasports5HD)

Η βαθμολογία

ΠαναθηναϊκόςμπάσκετEuroleague