Αθλητισμός|17.10.2019 11:07

Αντίδραση Γ. Σαββίδη για Αυγενάκη: «Να πάτε και στο συνέδριο της Θύρας 7» (pics)

Newsroom

Η «θεσμική συνάντηση», όπως αναφέρθηκε στην ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Λευτέρη Αυγενάκη με τον Μιχάλη Κουντούρη προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις στα social media.

Η ΓΓΑ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συνάντηση με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, είχε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι τρόποι ενίσχυσης και προώθησης του ερασιτεχνικού αθλητισμού στη χώρα μας. Ο κ. Κουντούρης ανέλυσε το μοντέλο του Ολυμπιακού, με τις τόσες διεθνείς επιτυχίες σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα, ενώ θίχτηκαν και τα ζητήματα αθλητικών εγκαταστάσεων, οι ελλείψεις τους και η ανάγκη αναβάθμισης των υφισταμένων».

Η ενημέρωση συνοδεύτηκε και με κοινή φωτογραφία-εναγκαλισμό του υφυπουργού Αθλητισμού με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και ιστορικού στελέχους της Θύρας 7.

Τα social media πήραν «φωτιά» με ποικίλα -και σε πολλές περιπτώσεις καυστικά- σχόλια, ενώ θέση για το θέμα πήρε και ο Γιώργης Σαββίδης, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον υφυπουργό Αθλητισμού τόνισε πως την επόμενη φορά μπορεί να παραστεί και στο συνέδριο της Θύρας 7.

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε στο instagram: «Συναντήσεων συνέχεια από τον Λευτέρη Αυγενάκη. Το level έχει ξεφύγει, βλέπω. Την επόμενη φορά να πάτε στο ετήσιο συνέδριο της 7... No politica».

Λίγες ώρες πριν ο Γιώργης Σαββίδης είχε απευθυνθεί και πάλι στον Λευτέρη Αυγενάκη, με αφορμή τις αποκαλύψεις που έγιναν στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στο OPEN», σύμφωνα με τις οποίες δύο εν ενεργεία αστυνομικοί φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση ξυλοδαρμού του διαιτητή Τζήλου.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, ένας εξ αυτών την περίοδο της επίθεσης στον Λαρισαίο ρέφερι, υπηρετούσε ως αποσπασμένος στην ασφάλεια ιδιοκτήτη ΠΑΕ. Επί του παρόντος, ωστόσο, ο -κατά τα άλλα λαλίστατος και δραστήριος- υφυπουργός Αθλητισμού ουδέποτε έχει αναφερθεί στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Γ. Σαββίδης έγραψε στο instagram, απευθυνόμενος στον Λ. Αυγενάκη: «Πώς είδατε το νέο πρόγραμμα στο Open; Το παρακολουθήσατε; Μήπως σκέφτεστε κάποιες αλλαγές για να βελτιώσουμε την ποιότητά του; Πείτε μας τις σκέψεις σας. Κάθε γνώμη μετράει».

Λευτέρης ΑυγενάκηςΓιώργος ΣαββίδηςΠΑΟΚΟλυμπιακός