Αλλοιωμένη η βαθμολογία με σφραγίδα FIFA: «Καθαρό πέναλτι στο Καραϊσκάκη»!
NewsroomΤο μεσημέρι της Πέμπτης (17/10) πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας σεμινάριο για το Video Assistant Referee από την ΚΕΔ προς τις 14 ΠΑΕ της Superleague 1. Σε αυτό, εκτός από τους Περέιρα, Μαρίν, Λίντμπεργκ και Κουκουλάκη, συμμετείχε και ο ειδικός εκπαιδευτής VAR της FIFA, o Κάρλος Χεσούς Γκόμεθ. Ο Ισπανός διαιτητοπαράγοντας μάλιστα κλήθηκε να σχολιάσει και συγκεκριμένες φάσεις, συνολικά 14 από τα παιχνίδια των έξι πρώτων αγωνιστικών της Superleague. Ανάμεσά τους φυσικά βρέθηκε και η περίφημη φάση με το τράβηγμα στον Μπαράλες, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο Καραϊσκάκη, όπου δεν δόθηκε ποτέ η εσχάτη των ποινών.
Παρά το γεγονός ότι ο Κουμπαράκης πήγε στο on field review για να κάνει video check, δεν του δόθηκε ποτέ το σωστό ριπλέι, με αποτέλεσμα οι Αρκάδες να στερηθούν ένα ξεκάθαρο πέναλτι στο φινάλε του ματς κι εν πολλοίς να μιλάμε σήμερα για αλλοίωση του βαθμολογικού πίνακα με το καλημέρα.
Διαβάστε τη συνέχεια στο SDNA
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων