Αθλητισμός|17.10.2019 18:12
Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε ανανέωσε μέχρι το 2023
Αντώνης ΤσακαλέαςΛίγες ημέρες μετά τα σενάρια που ήθελαν τη Σεβίλη να ενδιαφέρεται για τον Ντάνιελ Ποντένσε ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο επιθετικό μέχρι το 2023. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αποκτήσει τον Ποντένσε το καλοκαίρι του 2018, με τον ποδοσφαιριστή να αποχωρεί από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι δυο ομάδες βρέθηκαν στα δικαστήρια και τελικά ήρθαν σε συμβιβασμό.
«Η ανανέωση είναι ένας τρόπος να δείξω την ευγνωμοσύνη μου στους ανθρώπους της ομάδας για όσα κάνουν για μένα και θέλω να συνεισφέρω στον σύλλογο προκειμένου να συνεχίσει να γράφει ιστορία και να κερδίζει τίτλους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ποντένσε, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει σημειώσει 10 γκολ σε 55 εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό.
Διαβάστε ακόμη
- Στο έλεος της κακοκαιρίας η Κρήτη: Εκτεταμένες πλημμύρες στα Ζωνιανά, έπεσε γέφυρα στον Μυλοπόταμο - Στιγμές τρόμου για ζευγάρι
- Νέα τουρκική NAVTEX για το Oruc Reis από το Ανεμούριο προς τα Κατεχόμενα
- ΕΔΕ για την επεισοδιακή σύλληψη του TikToker «Τέο Βασιλιά Τζουντάσιαν» - Συνελήφθησαν οι δυο αστυνομικοί που τον καταδίωξαν
- Συγκίνησε το μεγάλο φινάλε του «Ριφιφί» - Η ληστεία, τα έγγραφα-«φωτιά» και η viral σκηνή με την πάστα