Αθλητισμός|19.10.2019 10:26

Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο προβληματισμός και οι σκέψεις για αλλαγές

Newsroom

Ο προβληματισμός επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά την εντός έδρας ήττα από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Οι μεταγραφικές επιλογές του καλοκαιριού προβληματίζουν  καθώς λίγες είναι οι περιπτώσεις αθλητών που δείχνουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στο επίπεδο της Εuroleague.

«Θα ήθελα κάποιες προσθήκες ή αλλαγές. Πρέπει να συναντηθώ με τους προέδρους, θα το συζητήσουμε και πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει», δήλωσε ο Κεστούτις Κεμζούρα όμως αυτό που προέχει είναι να ξεκαθαρίσει η διοίκηση εάν υπολογίζει οριστικά τον ίδιο ως τον αντικαταστάτη του Μπλατ ή εάν εξακολουθεί να αναζητά διαφορετική λύση για τον πάγκο. Ο ίδιος ο Κεμζούρα μετά το τέλος του αγώνα με την Ζενίτ δήλωσε πως δεν έχει κάποια ενημέρωση αναφορικά με το μέλλον του κι ότι η αρχική προτροπή που είχε λάβει ήταν να κοουτσάρει τα ματς με Βαλένθια και Ζενίτ.

Από εκεί και πέρα είναι ξεκάθαρο πως περιπτώσεις παικτών όπως ο Μπόλντγουιν, ο Ρούμπιτ, ο Χαπ ή ο Τσέρι δεν ικανοποιούν. Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν όμως πως μια απόφαση για σαρωτικές αλλαγές μπορεί να φέρει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η άποψη που υπάρχει είναι πως οι όποιες ανακατατάξεις γίνουν πρέπει να είναι στοχευμένες και μικρές αριθμητικά ώστε αποφευχθεί μπέρδεμα ρόλων στην ομάδα και να μην διαταραχθεί όλο το «οικοσύστημα». Το επόμενο διάστημα η διοίκηση των κ.κ. Αγελλόπουλων θα δώσει δείγματα των προθέσεων της αναφορικά με το θέμα του προπονητή και στην συνέχεια της λύσης συμβολαίων και ενίσχυσης του ρόστερ.

μπάσκετEuroleagueΟλυμπιακός