Αθλητισμός|19.10.2019 12:02

Super League 1: Σέντρα σε «Γ. Καραϊσκάκης» και Αγρίνιο

Newsroom

Έπειτα από τη διακοπή για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2020 για τις εθνικές ομάδες, η δράση στο πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι με την 7η αγωνιστική της Superleague ανοίγει με δύο άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια. Το πρώτο «πιάτο» έρχεται με δύο αγώνες.

Η αυλαία θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον εξαιρετικό ΟΦΗ, ενώ στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο του για τρίτη φορά στην ιστορία του, φιλοξενεί την ΑΕΛ

Ολυμπιακός-ΟΦΗ

19.30 - Novasports 2

Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής ανοίγει στο γήπεδο του Ολυμπιακού, που θέλει να παραμείνει στην κορυφή αξιοποιώντας την έδρα του. Οι παίκτες του Μαρτίνς δεν έχουν δεχτεί γκολ στους τρεις εντός έδρας αγώνες στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο οποίο μετρούν δώδεκα διαδοχικές νίκες (η τελευταία απώλεια καταγράφηκε στις 11 Νοεμβρίου 2018, στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό. Η τελευταία εντός έδρας ήττα είναι από τον ΠΑΟΚ, τον Σεπτέμβριο του 2018). Ο ΟΦΗ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια, έχοντας πετύχει 13 γκολ (με την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα).

Παναιτωλικός-ΑΕΛ

20.00- ΕΡΤ 

Ο Παναιτωλικός θέλει να κάνει νέα αρχή στο πρωτάθλημα, όπου ακόμη αγνοεί τη χαρά της νίκης, με πέντε ήττες και μόλις μία ισοπαλία. Ο Λουϊς Κάστρο αντικαταστάθηκε και τη θέση του πήρε ο Μάκης Χάβος, που αναλαμβάνει για τρίτη φορά, μετά το 2012, όταν ο Παναιτωλικός ήταν στη Football League και το 2017. «Καίγεται» για τους βαθμούς της νίκης, καθώς βρίσκεται στη βαθμολογία μόνο πάνω από τον Πανιώνιο, που είναι στο -2. Η ΑΕΛ είναι αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της και ψάχνει την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Πρόγραμμα

Βαθμολογία

ΟλυμπιακόςSuper League 1ΟΦΗΑΕΛΠαναιτωλικόςSuperLeagueποδόσφαιρο